DESPRÉS DE PATIR UN AVORTAMENT

Alec Baldwin i Hilaria esperen el seu cinquè fill

La parella ha compartit l'ecografia a les xarxes

lmmarco40789321 new york  ny   november 02  hilaria baldwin and husband  act190919132210

lmmarco40789321 new york ny november 02 hilaria baldwin and husband act190919132210 / Michael loccisano

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Hilaria i Alec Baldwin han anunciat que estan esperant el seu cinquè fill després de patir un avortament fa només cinc mesos. La instructora de ioga ha compartit una ecocardiografia fetal en la qual es veu el gràfic del batec d’una nova vida. «Ens hem assabentat que hi ha una personeta dins meu. Escoltar aquest cor em fa feliç, sobretot per la pèrdua que vam tenir a la primavera. Estem emocionats i no volem amagar-ho», ha explicat la dona de l’actor i presentador.  «Aquests primers mesos són durs, amb esgotament i nàusees, i no vull fingir que estic bé», ha explicat Hilaria, que ha demanat als paparazzis que no la segueixin en aquests primers mesos.

A més d’Ireland Baldwin-Bassinger, la filla gran de l’actor, fruit de la seva relació amb Kim Bassinger, tenen Carmen Gabriella, de 6 anys; Rafael, de 4 anys; Leonardo, de 3 anys, i l’últim, Romeo, va néixer el 17 de maig passat.

Notícies relacionades

Des que van perdre un nadó en les primeres setmanes de la gestació, Hilaria ha compartit amb la màxima sinceritat possible la seva situació. Per la seva part, Alec Baldwin, que té 61 anys, va fer broma en una entrevista:  «Volem tenir més fills perquè així els puc deixar a la meva dona quan em mori, perquè, sent sincer, no seré gaire més temps per aquí. Necessito deixar una descendència gegantina a la meva dona». 

Alec i Hilaria es van conèixer al febrer del 2011 i al juny del 2012 es van donar el «sí, vull» a la catedral de Sant Patrici, Nova York. Des d’aleshores, viuen entre biberons, xumets i bolquers. 

Temes:

Alec Baldwin