L'ASTRE PLORA

Cristiano Ronaldo: «El meu pare era alcohòlic»

El jugador es desfà davant les càmeres al veure un vídeo del seu pare, mort el 2005

lmmarco49887708 15 de septiembre del 2019  cristiano ronaldo rompe a llorar 190916142829

lmmarco49887708 15 de septiembre del 2019 cristiano ronaldo rompe a llorar 190916142829

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Cristiano Ronaldo, el futbolista del ‘sí’ desmesurat, també és capaç de plorar desconsoladament davant les càmeres. El davanter de la Juventus no va poder contenir el plor quan el periodista britànic Piers Morgan, del famós programa ‘Good Morning Britain’, li va mostrar unes imatges inèdites del seu pare, José Dinis Aveiro, mort als 52 anys el 2005 per problemes amb l’alcohol. Va ser durant una entrevista gravada per a la cadena ITV que s’emet íntegrament aquesta setmana. En aquest vídeo, el pare de Ronaldo explicava com d’orgullós estava del seu fill. Les imatges de CR7 han donat la volta al món.

«No vaig conèixer realment el meu pare. Tenia problemes amb l’alcohol. Mai vaig tenir una conversa normal amb ell. Era complicat», va dir. Va explicar que el seu pare, que va ser soldat, va quedar molt afectat per les guerres de Moçambic i Angola, i que es va perdre els seus grans triomfs. «Ser el número u i que ell no ho hagi vist, que no m’hagi vist rebre premis, veure en què m’he convertit. La meva família ho ha vist, la meva mare, els meus germans, fins i tot el meu fill gran, però el meu pare no ha vist res, i ha sigut... va morir jove», va afegir emocionat. 

En l’entrevista també es va referir a la denúncia per agressió sexual per part d’una noia a Las Vegas. «Un dia era a la sala d’estar de casa meva amb la meva nòvia i llavors les notícies van començar a parlar de si Cristiano Ronaldo això i això altre. Sents que els teus fills baixen les escales i canvies de canal perquè estava avergonyit; em vaig sentir avergonyit»

El juliol passat, les autoritats judicials de Las Vegas van anunciar que no hi havia prou proves per imputar el jugador dels fets. «Basat en la revisió de la informació presentada, els al·legats d’abús sexual contra Cristiano Ronaldo no poden ser provats més enllà de tot dubte raonable», va dir la fiscalia del comtat de Clark, del qual depèn la ciutat de Las Vegas. Al seu dia, quan va fer la denúncia, Kathryn Mayorga no va identificar el jugador com el seu agressor. «Sense conèixer la identificació de l’atacant o la ubicació de l’atac, els detectius no van poder buscar i confiscar evidència forense vital», afegia el text.

Plans de casament

Notícies relacionades

En l’entrevista, el jugador portuguès també es va referir als seus plans de futur amb la seva parella, la model Georgina Rodríguez, sempre pendent dels petits de la casa, Chris Jr, Eva, Mateo i Alana. (Aquest cap de setmana la família per complet va sortir a muntar en bicicleta. 

 «M’ha ajudat molt. Per descomptat que estic enamorat d’ella. Ens casarem algun dia, segur. És també el desig de la meva mare. Així que algun dia. ¿Per què no? És increïble. És la meva amiga. Parlem molt; jo li obro el meu cor i ella m’obre el seu».