EN PEU DE GUERRA

Antonio David Flores s'enfronta a tres anys de presó

Per no pagar la pensió a Rocío Carrasco

lmmarco49701782 instagram antonio david flores190904160528

lmmarco49701782 instagram antonio david flores190904160528

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La fiscalia demana tres anys de presó per a Antonio David Flores per haver falsejat ingressos entre els anys 2011 i 2017 amb l’objectiu de no pagar la pensió a la seva exdona, Rocío Carrasco. En aquest nou capítol de la tensa situació econòmica de l’ex guàrdia civil, sempre a la picota a conseqüència de la seva relació amb la filla de Rocío Jurado, Antonio David s’enfronta també a una multa de 12 euros diaris durant 20 mesos, a més de privació de llibertat per cada dues quotes no pagades i una compensació de 58.876 euros per a Rocío Carrasco.

Antonio David, per tant, podria entrar a la presó després d’aquesta petició de la fiscalia, que assenyala que entre el 2011 i el 2017 va ingressar diners en almenys 11 ocasions, declarant a través d’una societat a nom de la seva parella i també mitjançant el seu representant, evitant, per tant, que aquestes quantitats estiguessin al seu nom i evitant d’aquesta manera pagar la pensió a la seu ex, segons ha revelat 'El programa del verano'.

Rocío Carrasco va interposar dues demandes per alçament de béns i maltractament psicològic continuat contra Antonio David. La segona ja va ser desestimada. 

Notícies relacionades

La parella es va casar el 1999 i des de la separació, quatre anys després, els estira-i-arronses econòmics i familiars han sigut constants. Els dos fills de la parella viuen amb el seu pare després de renunciar a viure sota el sostre de Rocío i el seu marit, Fidel Albiac, tot just complir la majoria d’edat.

En una entrevista que va concedir aquest mateix any, Antonio David Flores assegurava que la seva ex només vol arruïnar-li la vida. "És molt poderosa, va rebre una fortuna de la seva mare, té molt temps perquè no treballa i em té un odi molt gran", explicava. Des que li va interposar la querella per maltractament psicològic, Antonio David Flores afirmava que li havien penjada l’"etiqueta de presumpte maltractador", una cosa que li ha tancat les portes de la televisió, "però no per parlar de Rocío Carrasco, sinó per fer col·laboracions". Una situació que l’ha portat a passar veritables conflictes econòmics: "He passat moltíssimes nits sense dormir pensant com arribar a fi de mes. Però continuem lluitant".