'INFLUENCER' SOLIDÀRIA

Kim Kardashian fitxa la 'seva' expresidiària com a model de la seva marca de llenceria reductora

La 'influencer' va lluitar per la llibertat d'Alcie Marie Johnson, de 64 anys, que finalment va rebre per part de Donald Trump

La dona, de 64 anys, explica el cas i mostra el seu agraïment, enfundada en una faixa, en un vídeo que s'ha fet viral

zentauroepp49643230 gente kim kardashian anne marie skims190831163734

zentauroepp49643230 gente kim kardashian anne marie skims190831163734

2
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

La model, 'influencer' i empresària Kim Kardashian ha fitxat una expresidiària per a la campanya de la seva marca de llenceria d’efecte reductor SKIMS Solution Wear. Alice Marie Johnson, de 64 anys, que havia sigut condemnada a cadena perpètua per participar en una trama de tràfic de drogues el 1996, va aconseguir la llibertat el 2018 després d’haver estat a la presó gairebé 21 anys.

La vinculació de Kardahian amb aquesta dona, que és mare de cinc fills i besàvia, ve de lluny, ja que durant anys la 'influencer' va lluitar a favor del seu alliberament, petició que va ser denegada per Barack Obama el 2016. Amb l’arribada de Donald Trump al poder, la situació va fer un gir per a la condemnada, ja que el gendre del president, Jared Kushner, formava part del defensors del seu alliberament. 

Gran implicació

La implicació en la causa de la model i empresària va ser tal que fins i tot va fer una reunió amb Trump per clamar per la commutació de la pena, que el president li va acabar concedint malgrat declarar-se sempre a favor de l’execució dels traficants de drogues. Una vegada lliure, la dona va decidir publicar un llibre, 'After life', en què narrava la seva experiència a la presó i com viu ara la seva llibertat. Kardashian no va dubtar a escriure-li el pròleg. Ara, un any després de ser lliure, l’empresària ha fet un pas més i ha decidit fitxar-la per promocionar les seves peces.

Com no podia ser de cap altra manera, la improvisada model besa els peus de la seva benefactora. I així ho expressava en un tuit que s’ha fet viral, en què apareix un vídeo de la dona embotida en una faixa de la firma explicant la història.  “Kim, el meu àngel de la guarda. Ella va lluitar per la meva llibertat, va anar a la guerra per mi. Ara, cada moment de la vida m’és preciós, despertar-me, obrir una porta i anar on vulgui... Tot és preciós”.

Una marca amb polèmica

Notícies relacionades

Aquesta marca de roba va viure una polèmica el mes de juny passat perquè la seva denominació, Kimono, va ser considerada ofensiva per al públic japonès, ja que suposava una apropiació cultural. Per aquest motiu la 'celebrity' es va veure obligada a canviar-la per l’actual Skims Solution Wear.

Aquest nom parteix del suggeriment d’una seguidora de Twitter que li va escriure llavors: "Hauries de reanomenar la teva marca com 'SKIMS': skin (perquè les peces estan destinades a adaptar-se a tots els tipus de pell) + el teu nom, Kim". I així ho va fer. Es desconeix si li va arribar a pagar drets a la jove per la genial idea.