HEROÏNA DE MARVEL

Scarlett Johansson és l'actriu més ben pagada de Hollywood

La llista de 'Forbes' torna a constatar la bretxa salarial

lmmarco45917465 scarlett johansson attends the american museum of natural hi190828163227

lmmarco45917465 scarlett johansson attends the american museum of natural hi190828163227 / Andy Kropa

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

'Forbes' ha publicat la llista de les actrius més ben pagades de Hollywood el 2019, que torna a constatar la bretxa salarial existent a Hollywood, respecte als seus companys masculins. Però potser el més interessant és que s’hi han colat set intèrprets que obtenen els guanys principalment de la seva participació en sèries de televisió.

Scarlett Johansson ocupa el primer lloc amb 56 milions de dòlars (50,5 milions d’euros) gràcies a la seva entrada en gran a la factoria Marvel, ja que ha guanyat 15,5 milions més que el 2018 i per la pel·lícula 'Los vengadores: Endgame' es va embutxacar 35 milions. 

La segona posició és per a una fixa: Sofía Vergara, una de les protagonistes de la sèrie 'Modern family', amb 44,1 milions. El tercer i quart lloc són per a dues actrius amb Oscar però que estan vivint els seus millors moments de glòria amb 'Big little lies', en la seva qualitat de productores i protagonistes de la ficció d’HBO: Reese Witherspoon (35 milions) i Nicole Kidman (34).

Jennifer Aniston, amb 28 milions, es cola en la llista gràcies a 'The morning show', d’Apple TV, una ficció que ja ha sigut batejada com la sèrie més cara de la història, 15 milions per capítol, sobretot pel caixet dels protagonistes.

Kaley Cuoco ocupa el sisè lloc, amb 25 milions de dòlars. El segueix la protagonista i productora de 'El conte de la serventa', Elisabeth Moss, amb 24 milions, que ja està preparant el seu assalt al cine. I gràcies a “Érase una vez en Hollywood” i a Quentin Tarantino, Margot Robbie ingressa en aquest grup de privilegiades amb 23,5 milions per la seva interpretació de Sharon Tate.

Notícies relacionades

Charlize Theron, a més de la pel·lícula 'Fast & Furious' s’ha convertit en una productora d’èxit de sèries com ara 'Mindhunter' i 'Hyperdrive', amb què aconsegueix 23 milions. Tanca la lista Ellen Pompeo (22 milions), que continua triomfant amb 'Anatomía de Grey'.

La bretxa salarial amb els seus companys torna a ser evident. La Roca, que encapçala la llista dels més ben pagats, s’ha embutxacat uns 80 milions d’euros.