RELACIÓ LLARGA

Rumors d'embaràs per a Orlando Bloom i Katy Perry

Van anar a l'estrena de la sèrie 'Carnival Row'

lmmarco49515634 orlando bloom  right  a cast member in the amazon prime vide190823152324

lmmarco49515634 orlando bloom right a cast member in the amazon prime vide190823152324 / Chris Pizzello

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Katy Perry i Orlando Bloom es van comprometre el Sant Valentí passat, però s’estan prenent amb calma el seu futur casament. Mentrestant, el que corre per les xarxes són els rumors d’un possible embaràs. Potser va ser culpa de la peça que va escollir la cantant per anar amb el seu nòvio a l’estrena, al Teatre Xinès de Los Angeles, de la sèrie que ell ha rodat per a Amazon, ‘Carnival Row’, un vestit rosa entallat que ha fet aixecar sospites d’embaràs. 

Si es confirmés, seria el primer embaràs de Katy Perry, de 34 anys, i això canviaria els seus plans de matrimoni amb Bloom. “Si estigués embarassada, probablement posposaria el casament fins després del naixement del nadó”, assegura una font a ‘People’. Per la seva part, seria el segon fill de l’actor britànic, que té un fill de 8 anys amb la seva exdona, la model australiana Miranda Kerr.

Notícies relacionades

En una entrevista a televisió diumenge passat, el protagonista de ‘Pirates del Carib’ reflexionava sobre la seva relació. “He estat casat i em vaig divorciar i no vull que em torni a passar”. L’actor es va sincerar respecte a la seva relació amb la cantant, amb qui surt des de fa tres anys.

“És important per a mi que caminem en la mateixa direcció. Ella és extraordinària. [...] Li agraden els grans moments, però estic tractant que també n’adori els petits. El bo és que estem aprenent junts a apreciar-los. Crec que tots dos som plenament conscients que és una muntanya que hem d’escalar i que en termes d’una relació aquesta muntanya mai s’aturarà. A mi m’encanta evolucionar i, afortunadament ella també ho fa”.

Temes:

Katy Perry