VUIT MESOS CASATS

Liam Hemsworth sol·licita oficialment el divorci de Miley Cyrus

La parella hauria firmat un acord prenupcial

lmmarco47858645 us singer miley cyrus and australian actor liam hemsworth ar190822142205

lmmarco47858645 us singer miley cyrus and australian actor liam hemsworth ar190822142205 / VALERIE MACON

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

No hi ha marxa enrere. L’actor australià Liam Hemsworth, de 29 anys, ha sol·licitat oficialment el divorci a la cantant Miley Cyrus, de 26, en el Tribunal Superior de Los Angeles. L’intèrpret ha citat “diferències irreconciliables” i ha demanat que no s’atorgui a cap dels dos una manutenció conjugal, a causa d’un acord prenupcial que l’exparella va firmar abans de casar-se.

Segons ‘People’, Hemsworth ha contractat l’advocada de les estrelles, Laura Wasser, coneguda per portar altres divorcis famosos com el de Ben Affleck i Jennifer Garner, Brad Pitt i Angelina Jolie, Ashton Kutcher i Demi Moore, o els de Clint Eastwood o Tom Cruise.

Notícies relacionades

El 10 d’agost es va conèixer la notícia que Miley Cyrus i Liam Hemsworth posaven fi al seu matrimoni només vuit mesos després que la parella es donés el “sí, vull”. Un comunicat del representant de la intèrpret de Malibu, després que es fessin públiques unes imatges de les vacances de Cyrus a Itàlia amb Kaitlynn Carter, confirmava la ruptura. Hores més tard, la mateixa Miley Cyrus reflexionava a les seves xarxes socials sobre els canvis que hi havia a la seva vida. Dos dies després, el mateix Hemsworth desitjava també a través d’Instagram “salut i felicitat” a qui va ser la seva dona.

Després que es conegués la separació, Hemsworth s’ha refugiat en la seva família a Byron Bay, a Austràlia, on viu el seu germà Chris Hemsworth amb Elsa Pataky i els seus tres fills. L’intèrpret s’ha deixat veure els últims dies sense l’anell de casat. Per la seva part, Cyrus ha continuat fent vida amb Kaitlynn Carter, a qui ja ha presentat a la seva mare, Tish Cyrus. El cap de setmana passat, les tres van ser fotografiades en un cotxe camí del restaurant de Los Angeles.

Temes:

Miley Cyrus