A SEÜL

Angelina Jolie acompanya el seu fill Maddox el seu primer dia d'universitat

L'actriu acompanya Madox el seu primer dia a la universitat de Corea del Sud

lmmarco49519908 la emoci n de angelina jolie en el primer d a de maddox en l190822175309

lmmarco49519908 la emoci n de angelina jolie en el primer d a de maddox en l190822175309

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Maddox, el fill gran d’Angelina Jolie, ja és universitari, i la seva mare no ha pogut evitar emocionar-se. L’actriu ha acompanyat el jove, que ella va adoptar el 2002 en un orfenat de Cambodja, el seu primer dia de classe a la Universitat Yonsei de Seül, a Corea del Sud, on el noi de 18 anys ha decidit cursar els seus estudis de Bioquímica, en lloc de fer-ho als Estats Units, i per fer-ho ha après coreà. Mare i fill no han passat desapercebuts i han despertat un gran enrenou al centre, on tots dos han accedit a fotografiar-se amb altres alumnes.

Notícies relacionades

En alguns dels vídeos compartits aquest dimecres a les xarxes socials pels estudiants de la universitat, Jolie apareix responent moltes preguntes. Entre elles, la intèrpret de 'Maléfica' va explicar que el seu fill viurà a la residència de la mateixa universitat i no va poder evitar emocionar-se a l’acomiadar-se d’ell, ja que aquell mateix dia ha tornat als Estats Units. "Me’n vaig avui, avui és el dia en què el deixo. Ho sé, estic intentant no plorar", diu l’actriu a punt d’emocionar-se.

El noi, que va arribar a la majoria d’edat el 5 d’agost ha optat per estudiar a Corea, lluny d’escollir un dels prestigiosos centres d’estudis dels Estats Units.