PASSIÓ GAIREBÉ MORTAL

Parella ferida al caure mentre practicava sexe en un balcó

Un dels homes està en estat crític en un hospital francès

pri 80700276

pri 80700276

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un home va resultar ferit greu i està en estat crític després de caure d’un balcó quan practicava sexe amb la seva parella al balcó del seu apartament de vacances a Le Cannet, a prop de Niça, al sud de França. 

El ferit, de nacionalitat britànica i 30 anys, i el seu company, canadenc, van caure des d’uns 3,6 metres d’altura pel balcó de l’apartament on s’allotjaven. Tots dos estaven mantenint relacions a la vista de tots els veïns, cap a les 12.30 hores, segons van explicar alguns testimonis.

El rampell passional va acabar amb els dos amants estampats en l’asfalt del carrer, mentre els vianants trucaven als serveis d’emergència perquè els traslladessin a l’hospital. 

Notícies relacionades

El canadenc, de 28 anys, té ferides més lleus perquè va caure a sobre del seu company britànic i la seva caiguda va ser esmorteïda, segons el diari britànic Metro, que explica la història.

La policia francesa investiga si els dos homes anaven beguts o estaven sota els efectes de les drogues per no adonar-se que podien caure per la barana.