Anar al contingut

ACTRIU SENSE FILTRES

Maribel Verdú: "No vull que em treguin les potes de gall"

L'actriu protagonitza la portada de setembre de 'Women's Health'

El Periódico

Maribel Verdú: "No vull que em treguin les potes de gall"

JOSE LUIS ROCA

L'actriu  Maribel Verdú, protagonista de la portada de setembre de la revista 'Women's Health', és feliç tal com és. La madrilenya, amb 35 anys de carrera a les espatlles, ha volgut donar la seva opinió sobre el pas del temps i dels seus secrets per estar en forma als 48 anys. "Em fa molta il·lusió aquesta portada. ¡Doncs és clar que sí! ¡Que per a això et cuides! Estic molt millor que moltes dones de 30, però no vull tenir-ne 30 una altra vegada, ni boja. Jo el que vull és estar en els meus millors 49, 50, 51 i els que em caiguin". Verdú posa a la portada somrient, amb roba esportiva i trenes als cabells.

La madrilenya, que al setembre reprèn la gira teatral d''Invencibles' i a mitjans d'octubre estrenarà la pel·lícula 'El asesino de los caprichos', assegura que no li agraden gens els retocs fotogràfics. "Em faig els meus tractaments, però sense passar-me, perquè jo no vull que em canviïn la cara. Vaja, per no voler no vull ni que em retoquin les potes de gall, que són meves i m'ha costat molt guanyar-me-les".  

L'actriu, que aquest estiu ha fet una parada per refugiar-se a la seva casa de la costa malaguenya i donar curs a les seves lectures, assegura també en l'entrevista que no és gaire de mirar enrere. "És que tornar a fer un repàs pels meus trenta i escaig anys de carrera o explicar una altra vegada per què no tinc fills em fa com mandra".