ELS SEUS RACONS FAVORITS DE LOS ANGELES

Brooklyn Beckham debuta com a fotògraf de viatges

El fill de David i Victoria Beckham protagonitza la portada del nou número de 'Traveler España'

lmmarco49507574 un selfie del fot grafo en los ngeles portada de septiembr190821183710

lmmarco49507574 un selfie del fot grafo en los  ngeles  portada de septiembr190821183710
lmmarco49507561 un selfie del fot grafo en los  ngeles  portada de septiembr190821183653
lmmarco49507575 un selfie del fot grafo en los  ngeles  portada de septiembr190821183700

/

1
Es llegeix en minuts
Luis Miguel Marco

Fa un parell d’anys, Brooklyn Beckham, el fill més gran de David i Victoria Beckham, va abandonar el niu familiar a Londres per anar-se’n a estudiar Fotografia a Parsons, la prestigiosa escola novaiorquesa situada a Greenwich Village. Es va cansar aviat, perquè no va acabar els quatre cursos que havia de fer. Però ho va aprofitar, pel que sembla, perquè ha continuat treballant darrere la càmera i formant-se, ell que fins i tot va fer els seus primers passos com a model per a una campanya amb Pull&Bear, fitxat per Inditex.

Brooklyn fent-se un ‘selfie’ amb unes palmeres al darrere és la portada del número de setembre de la revista 'Traveler España'. Es tracta del seu debut com a fotògraf de viatges. Los Angeles vist a través de la seva càmera. "És un dels meus llocs favorits del món. Aquí he viscut amb la meva família... La gent és encantadora; els restaurants, boníssims; les platges... M’encanta L. A.", explica. El cafè Menotti’s a Venice, la botiga de moda 'vintage' Buffalo Exchange, el Grand Central Market, els frankfurts de Pink’s o els tatuatges de Dr. Woo són alguns dels imprescindibles que Brooklyn recomana en la publicació del grup Condé Nast i que sortirà a la venda aquest divendres.

 

Brooklyn, de 20 anys, ha tingut la sort de treballar com a assistent de grans icones de la fotografia, com ara David Yarrow, a qui va ajudar en el procés de recerca de localitzacions en el seu treball de documentar la vida dels lleons a Sud-àfrica, i l’equip del naturalista sir David Attenborough, amb el qual va passar una setmana seguint i documentant el seu treball: “Treballar amb Attenborough potser ha sigut el moment més 'top' de la meva carrera", ha explicat. 

Notícies relacionades

 

A més, ha col·laborat amb estudis de fotografia de moda com Nick Knight, Rakin i Mert and Marcus: “Asseure’t darrere d’ells, veure’ls treballar, ajudar-los, tot i que sigui a moure coses d’un costat a l’altre... ¡és impressionant! [...] la millor part és quan per fi veus la campanya i dius: uau, jo hi vaig ser”. També ha firmat una portada per a la revista 'Man about town' amb els actors Taron Egertom i Jamie Bell. I en el seu Instagram va publicant tota una sèrie d’autoretrats. 

Temes:

David Beckham