AMB BARBA

El nou 'look' estiuenc de Pablo Casado

El líder del PP reapareix a la presa de possessió d'Isabel Ayuso

jmdiaz49489994 madrid 19 08 2019 pol tica combo sobre la nueva imagen de pa190819142228

jmdiaz49489994 madrid 19 08 2019 pol tica combo sobre la nueva imagen de pa190819142228

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El líder del PP, Pablo Casado, ha fet un parèntesi en les seves vacances per assistir a la presa de possessió d’Isabel Díaz-Ayuso com a presidenta de la Comunitat de Madrid aquest dilluns.

I propi del relaxament estival, ho ha fet amb una nova imatge molt diferent de la barba afaitada que sol lluir en les seves intervencions públiques. 

Casado ha lluït una poblada barba, de l’estil de la que llueix el rei Felip VI, però sense cabells blancs. També porta els cabells més curts del que és habitual.

Notícies relacionades

El líder popular passa uns dies en un poble d’Àvila, després d’uns dies de descans amb la seva família i sense actes públics, però en els quals ha continuat actiu a les xarxes socials i en contacte amb el seu partit, asseguren els seus assessors.

En les pròximes setmanes, Pablo Casado té previst assistir a una reunió amb el president del Govern en funcions, Pedro Sánchez, que encara ha de ser convocada i s’emmarca en la ronda de contactes amb què el socialista buscarà recolzaments per a una possible investidura entre finals d’agost i principis de setembre.

Temes:

Pablo Casado