FESTA MADAME X

Madonna celebra el seu 61è aniversari vestida de generala

La reina del pop tanca un bar de Nova York per a la seva festa amb els seus fills i amics

lmmarco49490441 instagram madonna militar190819154032

lmmarco49490441 instagram madonna militar190819154032

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un uniforme de general, amb quatre estrelles, i unes ulleres retro, va ser el vestuari triat per Madonna per celebrar els seus 61 anys en un local de Nova York on hi va haver els seus fills, amics i col·laboradors. Segons 'Page Six',  la reina del pop va decidir tancar el bar Madame X, amb el mateix nom del seu últim àlbum, que es va posar a la venda el juny passat.

La cantant va reunir uns 150 convidats, alguns dels quals són els ballarins i part de l'equip que l'companyarà a la gira 'Madame X', que començarà el pròxim setembre a Brooklyn. Madonna ha compartit en el seu compte d'Instagram alguns vídeos de diferents moments de la festa, en els quals surt ballant. També apareix al costat d'unes pizzes, el menú de la nit.

El moment més emotiu va ser quan els seus fills -Stella, David, Estere i Mercy- li van cantar 'Your Song', d'Elton J ohn. «El millor regal d'aniversari… quan els teus fills et canten», va escriure Madonna per acompanyar la publicació. A la festa també hi havia la seva filla gran, Lourdes.

Des de fa unes setmanes la intèrpret documenta a través de la seva xarxa social com es prepara per a la pròxima gira, que començarà en menys d¡un mes i en la qual estan confirmades les principals ciutats dels Estats Units, a més de Lisboa –, on ha estat vivint un parell d'anys–, Londres i París. 

Control d'armes, ja

Madonna, que ha sigut molt crítica amb les polítiques de Trump, va publicar el juny passat un polèmic vídeo amb el tema 'God Control' on mostrava escenes gràfiques de violència amb armes en clara al·lusió als atemptats de la discoteca Pulse, d'Orlando, ocorreguda en el 2016 i on van perdre la vida 49 persones i 53 van resultar ferides. Durant vuit minuts mostra imatges d'un tiroteig sagnant combinades amb Madonna ballant i cantant.

«Vull cridar l'atenció a través de la meva plataforma com a artista sobre un problema als Estats Units que està fora de control i que està segant la vida de persones innocents. Aquesta crisi pot acabar si els nostres legisladors actuen per canviar les lleis que no ens protegeixen a tots», explicava Madonna en un comunicat, que s'acabava amb el missatge: «Ningú està segur. Control d'armes. J».

Notícies relacionades

 

 

Temes:

Madonna