DESPRÉS DE LES ACUSACIONS D'ASSETJAMENT

La Scala de Milà manté les actuacions de Plácido Domingo

Estan programades del 15 de desembre al 13 de gener

lmmarco49437742 september 16  2013   los angeles  california  united states 190816145513

lmmarco49437742 september 16 2013 los angeles california united states 190816145513 / Luis Sinco

1
Es llegeix en minuts
EL Periódico

El teatre de la Scala de Milà manté les actuacions de Plácido Domingo, programades del 15 de desembre al 13 de gener, amb motiu de la gala pel 50è aniversari del seu debut en aquest temple operístic, segons han confirmat a EFE fonts del teatre.

Aquest espai milanès se suma així a altres teatres europeus, com la Royal Opera House de Londres i l’Òpera de Viena, que també mantenen les seves cites amb Plácido Domingo, que diverses dones, en una informació periodística destapada aquesta setmana, l’acusen d’assetjament sexual als anys 80, unes denúncies que han provocat l’anul·lació de dues actuacions als Estats Units.

A Milà, el tenor espanyol té compromesos una sèrie de concerts extraordinaris que començaran el pròxim 15 de desembre, amb una actuació les entrades de la qual estaran a la venda a partir del novembre.

Notícies relacionades

L’agència AP va publicar una informació segons la qual vuit cantants i una ballarina, totes de forma anònima excepte una, denunciaven que havien patit assetjament sexual, unes acusacions davant de les quals ell responia al mateix mitjà que sempre va creure que les seves "relacions" i "interaccions" eren "benvingudes i consensuades".

L’Òpera de los Angeles, que dirigeix des del 2003, ha obert una investigació sobre el cas i en defensa del cantant, compositor i director espanyol han sortit figures com la soprano Ainhoa Arteta, que va debutar al Teatro Real amb Plácido Domingo el 2013 i va guanyar el concurs per a joves cantants que va crear el madrileny, Operalia.