CERIMÒNIA BLINDADA

Rafa Nadal i Xisca Perelló es casaran el 19 d'octubre a Pollença

Segons el diari 'Última Hora', la celebració es farà a la finca La Fortaleza

lmmarco49439452 gente xisca perello instagram190814181152

lmmarco49439452 gente xisca perello instagram190814181152

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

Segons ha avançat el diari ‘Última Hora’, el tennista Rafa Nadal i la seva nòvia, Xisca Perelló, es casaran el pròxim dissabte 19 d’octubre en una finca situada en el municipi mallorquí de Pollença. 

La cerimònia se celebrarà al migdia, en una propietat propera a La Fortaleza, finca que pel que sembla acollirà el convit i on van celebrar el seu casament, entre d’altres, el futbolista Gareth Bale i el jugador de basquet Rudy Fernández amb la model Helen Lindes. Es tracta d’un complex amb un castell del segle XVII, a la península de Punta de l’Avançada.

Notícies relacionades

L’enllaç se celebrarà previsiblement amb grans mesures de seguretat. L’anunci que el tennista mallorquí i la seva nòvia des de fa 15 anys es poguessin casar aquesta tardor ja va ser avançada el gener passat per la revista ¡Hola!, de fonts properes al jugador, cosa que pel que sembla va molestar el tennista, gelós de la seva intimitat.

Rafa Nadal, que diumenge passat es va fer amb el Màster 1000 de Mont-real al vèncer a Medvedev, va estar amb la seva nòvia fa uns dies a Mallorca navegant en el seu vaixell després d’un esmorzar amb els Reis. Precisament la parella ha posat en venda el seu iot, que es diu Beethoven, per comprar-se’n un altre més gran. 

Temes:

Rafa Nadal