AL TRIANGLE DE LES BERMUDES

L'actor Pedro Alonso rodarà un curt per a Greenpeace

Participarà en una pel·lícula que reclama la urgència que l'ONU aprovi un Tractat Global dels Oceans

lmmarco49357645 gente pedro alonso  actor190807184510

lmmarco49357645 gente pedro alonso actor190807184510

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’actor Pedro Alonso, Berlín a 'La casa de papel' i el director de la sèrie 'La casa de papel', el mexicà Manolo Caro, rodaran aquest agost un curt de ficció per a Greenpeace que exigeix l’aprovació d’un Tractat Global dels Oceans a les Nacions Unides el 2020. La gravació tindrà lloc entre el 13 i el 17 d’agost al mar dels Sargassos, al Triangle de les Bermudes, una de les cinc àrees més contaminades per plàstics als oceans, on es troba actualment el barco 'Esperanza' de l’oenagé. El projecte també comptarà amb el ballarí mexicà Isaac Hernández, primer ballarí de l’English National Ballet

"Sense els oceans no hi ha vida. El nostre futur en depèn. Per això, m’he unit a aquesta expedició de Greenpeace, perquè és hora que els nostres governs ens escoltin. I entre tots i de la mà fem alguna cosa. No en podem esperar més: necessitem protegir els oceans si volem assegurar la supervivència del nostre planeta", ha declarat Pedro Alonso.

Per la seva banda, Manolo Caro ha assenyalat: "Poques coses són tan boniques com la immensitat dels oceans. I poques tan bàsiques per a la supervivència del planeta. No podem destruir el millor que tenim, el que ens permet continuar vivint. Des del món del cine podem exercir d’altaveus perquè ens sentin els qui han de prendre les decisions. Tant de bo ho aconseguim"

Notícies relacionades

L’actriu nord-americana Shailene Woodley, protagonista de la sèrie 'Big Little Lies', també s’ha unit a aquest tram de l’expedició a bord de l’'Esperanza' i ha acompanyat l’equip científic de Greenpeace durant les seves investigacions al mar dels Sargassos.

Greenpeace es troba immersa en una expedició de gairebé un any de durada que està recorrent el planeta de pol a pol per documentar, amb un equip científic, les nombroses amenaces a les quals s’enfronten els oceans: el canvi climàtic, la sobrepesca, la contaminació per plàstics, la mineria i les prospeccions a la recerca de petroli i recursos genètics. En l’actualitat menys del 3% dels oceans està protegit i la comunitat científica exigeix que per al 2030 se’n preservi almenys el 30%.