CONFESSIONS ÍNTIMES

Nicole Kidman: ¿maníaca del sexe?

L'actriu dona la raó al seu marit, que revela detalls de la seva vida sexual en la seva cançó 'Gémini'

undefined46680899 tennis   australian open   semi final   melbourne park  melb190726201914

undefined46680899 tennis australian open semi final melbourne park melb190726201914 / LUCY NICHOLSON

1
Es llegeix en minuts
Mireya Roca
Mireya Roca

Periodista

ver +

Keith Urban va llançar Gémini, una cançó inspirada en la seva dona, Nicole Kidman, en la qual la descriu com "una maníaca al llit, que es desperta enmig de la nit per fer-li l’amor".

Ara l’actriu, de 52 anys, en una entrevista per al programa radiofònic Kyle And Jackie O Show ha admès, amb gran sentit de l’humor, que no li importa ser la musa del seu marit, el reconegut cantant de música country. "Mai censuraré el seu art quan m’he convertit en la seva musa", ha explicat, intentant no aprofundir en el missatge de la lletra de Gémini, el títol de la qual fa referència al seu signe del zodíac.

Al ser preguntada per una altra de les estrofes (La teva dona et desperta enmig de la nit per fer-te l’amor), la protagonista de ‘Los otros’, va voler tirar pilotes fora i va respondre:"¿Què? No, això us ho esteu inventant. No penso respondre a això. És indignant", va respondre fingint estar molesta amb el seu marit, amb qui està casada des del 2006.

"Cançó divertida i sexi"

No obstant, al final de l’entrevista, l’australiana va reconèixer que escoltar una cosa així "em feia vergonya" però que alhora era "millor que sentir-lo cantar que soc una avorrida i que m’hauria d’esforçar". 

Notícies relacionades

La veritat és que el senzill no va passar desapercebut i fins i tot va despertar certes crítiques. "És només una cançó divertida i sexi sobre la meva dona", va assegurar l’intèrpret aThe Daily Telegraph. “Si penso tot això sobre ella, ¿quin és el problema?", va insistir.  No obstant, segons Vanity Fair, Urban va dubtar i va confessar: “La meva primera reacció va ser, ‘No sé si hauria de dir això', conclou.