VACANCES MOGUDES

Messi, de festa a Eivissa amb tumult inclòs

El 10 del Barça va acudir a un concert d'Ozuna juntament amb Suárez, Alba, Cesc i les seves parelles. Un individu va increpar el blaugrana

zentauroepp49261361 gente daniela semaan instagram190729161113

zentauroepp49261361 gente daniela semaan instagram190729161113

1
Es llegeix en minuts

Després d’haver passat uns quants dies per les meravelles caribenyes d’Antigua i Barbuda, Leo Messi i la seva família continuen estirant el descans. Aquest cap de setmana se’ls va veure a Eivissa, on entre altres activitats van assistir a un concertd’Ozuna, un altre reguetoner de moda, en una vetllada enrarida un breu moment per un tumult provocat per un individu que, segons alguns testimonis, es va adreçar de males maneres al 10 del Barça.

Messi ha tret ferro a aquesta situació amb un missatge al seu compte d’Instagram: “Gran nit ahir a Eivissa amb amics. Ja ens queda menys per tornar. I no feu cas a qualsevol cosa que llegiu per allà que no té res a veure amb la realitat, que ahir a la nit tot va anar genial i tothom ens va tractar increïble, com sempre! #Fake News “.

Notícies relacionades

 

Messi estava amb la seva dona, Antonela Roccuzzo, i dos companys d’equip, Luis Suárez i Jordi Alba (aquest, nouvingut del Japó), acompanyats per les seves respectives parelles. També es va unir a ells un altre habitual de la colla, l’exblaugrana Cesc Fàbregas, ara jugador del Mònaco, i la seva dona, a més de la filla gran d’aquesta, fruit del seu anterior matrimoni. Amb ells també hi havia Pepe Costa, inseparable ombra protectora de Messi.

Temes:

Balears Messi