SENSE ETIQUETES

Bella Thorne es declara pansexual

L'actriu assegura que ella no té en compte el sexe o el gènere per enamorar-se d'una persona

zentauroepp49188277 gente190724175728

zentauroepp49188277 gente190724175728 / Gotham

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Bella Thorne ha confessat que és pansexual després de descobrir quin era el seu significat. La protagonista de la sèrie Shake it up!, va declarar fa uns mesos que era bisexual, però en una entrevista a Good Morning America ha rectificat, ja que ella no té en compte el sexe o el gènere per enamorar-se d’una persona.

"En realitat soc pansexual i no ho sabia. Una persona em va explicar exactament què significava", va assegurar l’actriu, de 21 anys. "T’agraden els éssers humans, t’agrada el que t’agrada. No ha de ser un noi o una noia, o ell o ella, o això o allò. És literalment que t’agrada la personalitat", va detallar.

Notícies relacionades

Tot i així, la noia Disney sempre ha mostrat el seu rebuig de les etiquetes que es posen les persones. En l’actualitat, la intèrpret manté una relació amb el cantant italià Benjamin Mascolo. Anteriorment va tenir una relació poliamorosa amb la influencer Tana Mongeau i el raper Mod Sun, tot i que mai va voler anomenar-lo així: "Fem broma sobre el poliamor, però no li posem una paraula o una etiqueta a totes aquestes coses. És el que és".