"DECISIÓ TEMPORAL"

Aitana no interpretarà 'El trece' perquè ho veu com un "mal presagi"

Alguns fans censuren la seva decisió i demanen que la cançó torni a la gira del seu nou àlbum

20190723 446850 aitanae 1 1 / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aitana Ocaña, que no deixa d’aconseguir èxits des que va sortir de l’acadèmia d’Operación Triunfo, té una cita el 31 de juliol al Teatre Reial dins de la programació de l’Universal Music Fest i amb les entrades esgotades. 

No obstant, aquest dimarts la intèrpret d’El teléfono ha deixat estupefactes alguns dels seus fans. La catalana ha anunciat en el seu perfil de Twitter que no tornarà a cantar el tema El Trece en els seus concerts.

El motiu d’aquesta decisió és que ho veu com un “mal presagi” cantar-la malgrat “no ser supersticiosa”. La jove demana als seus fans que entenguin la seva “decisió temporal” i que puguin “respectar-la”.

Notícies relacionades

Es dona la circumstància que El Trece és un tema del seu nou àlbum Spoiler que, segons apunten els seus seguidors, és “de les millors cançons”.

Els seguidors de la cantant han acollit la notícia de formes molt diferents. D’una banda, es troben opinions de comprensió cap a la jove que apunten que “es posen en el seu lloc” i que quan vulgui tornar a cantar-la la rebran “amb els braços oberts”. Mentre que també ha rebut un munt de crítiques negatives. De fet, alguns usuaris escriuen que "no entenen" per què la va anomenar així si ho veu com un "mal presagi".