Anar al contingut

LES VACANCES DEL 10

Messi, al "paradís" amb Antonella i els nens

El 'crac' del Barça disfruta del descans en una idíl·lica platja caribenya

Messi, al "paradís" amb Antonella i els nens

Mentre el gruix dels jugadors del Barça es disposen a reprendre la feina (diumenge passen les proves mèdiques i dilluns inicien els entrenaments), Leo Messi i la seva família a penes han començat les seves vacances. El 10 argentí, la seva dona, Antonella Roccuzzo, i els seus tres fills, Thiago, Mateo Ciro, disfruten del descans en un idíl·lic paratge caribeny, concretament a Antigua i Barbuda, un d’aquests petits països de l’existència del qual només ens assabentem en les desfilades olímpiques.

La dona de Messi ha difós una foto familiar en el seu compte d’Instagram. "Al paradís amb ells", escriu. El futbolista del Barça va començar el seu descans més tard que la resta dels seus companys perquè va disputar la Copa Amèrica amb la seva selecció, i no es reincorporarà a la disciplina d’Ernesto Valverde fins a la primera setmana d’agost. Messi i família van passar uns dies a Rosario abans de desplaçar-se amb avió privat al petit país del Carib, on ja van passar la lluna de mel el 2017. 

Antonella també ha penjat una foto en la qual apareix ella sola, estirada a la vora de la platja amb un biquini rosa i en un paisatge envejable.

��

Una publicació compartida d’Antonella Roccuzzo   (@antonelaroccuzzo) el 

Temes: Messi