portada de 'Lecturas'

Isa Pantoja: «La meva mare té una cosa greu»

Chabelita, preocupada per la salut de la cançonetista, dona detalls del seu debut com a cantant

isa-pantoja

isa-pantoja

1
Es llegeix en minuts

“La meva mare té una cosa greu”. Aquesta és la contundent frase d’Isa Pantojaen la portada de la revista‘Lecturas’, en què parla de l’estat de salut de la cantant, que la passada setmanava haver de ser evacuada de SupervivientesSupervivientes.

A l’espera que aquest dijous la cantant arribi al plató del 'reality' de Tele 5 per donar detalls de com es troba i repassar el seu pas pel concurs, la seva filla ja ha avançat que està molt preocupada per la seva mare.

"Ella té un comunicat mèdic i quan arribi la portaran a l’hospital, de manera que té una cosa greu, prou greu perquè no pugui estar-s’hi set dies més", reflexiona Chabelita en les pàgines de la revista, en què confessa que ho ha passat "malament" veient l’artista a l’illa.

Entre el reggaeton i el trap

“El que m’ha fet més mal és que se l’ataqui amb la història de sempre”, explica, al·ludint al pas de la Pantoja per la presó.

Notícies relacionades

La filla d’Isabel Pantoja també aprofita l’entrevista per promocionar el seu debut com a cantant, per al qual ja ha triat el nom artístic: Isa P., “es pronuncia ‘pi’, com la lletra ‘p’ en anglès”, explica en l’entrevista. 

La seva primera cançó, a mig camí del reggaeton i el trap, es titula‘Ahora estoy mejor’