Anar al contingut

A INSTAGRAM

Crítiques a Dabiz Muñoz per penjar una foto d'un garrí rostit

Alguns internautes li retreuen que a la imatge s'apreciés que es tractava d'una cria de porc sacrificada

El xef de Diverxo i marit de Cristina Pedroche es declara «astorat» per aquestes reaccions

EL PERIÓDICO

Crítiques a Dabiz Muñoz per penjar una foto d'un garrí rostit

VALERY HACHE

Les xarxes socials són un lloc ideal per fardar del que un endrapa, però poc s’havia d’imaginar el xef Dabiz Muñoz, tan acostumat a crear plats del més bojos i a provar de tot, fins i tot semen, que un de tan tradicional com el garrí rostit anava a provocar que les xarxes se li tiressin a sobre.

A la fotografia de la polèmica, penjada al seu compte d’Instagram, es veia la cria del porc gairebé per complet i rostint-se al forn del restaurant Coque, de Madrid, al costat del comentari: “Espectacular garrí rostint-se al forn de llenya... no li fa falta més @coquemadrid Ens el vam menjar gairebé sencer, quina goig!!!!. 

Una altra imatge, en la qual es veia una porció emplatada, no va generar enuig. La raó és que aquella en què es veia fins i tot el cap de l’animal resultava massa explícita.

 

“No era necessària la foto”, “¡Quin fàstic!”, “És un nadó de porc”, van ser alguns dels comentaris més suaus. Però d’altres l’han anomenat “pocavergonya”, “insensible”, “superb”. I tampoc han faltat aquells que el defensaven dient que per a què seguien el compte d’un xef si no volien trobar-se coses com aquestes.

El propietari del restaurant Diverxo i marit de Cristina Pedroche ha contestat en el seu compte a aquests comentaris.