EXPARELLA BEN AVINGUDA

Dani Rovira parla sobre la seva ruptura amb Clara Lago

L'actor, que estrena el film 'Los Japón', assegura que la seva relació amb la seva exnòvia és bona

undefined48810175 graf4822  madrid  26 06 2019   el actor y humorista dani rov190627132416

undefined48810175 graf4822 madrid 26 06 2019 el actor y humorista dani rov190627132416 / Zipi

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Dani Rovira i Clara Lago Dani RoviraClara Lagovan sorprendre el mes de maig passat amb la seva ruptura després de cinc anys de relació. Ara ha sigut l’actor que s’ha pronunciat sobre això durant la presentació del film Los Japón, una comèdia que protagonitza juntament amb María León. La parella d’actors han posat riallers davant dels mitjans en l’estrena de la cinta que narra com un jove andalús és nomenat emperador del Japó, de manera que haurà de ser traslladat al país i haurà d’aprendre la mil·lenària cultura.

 "Em va agradar molt el guió, la possibilitat de treballar amb María i rodar al Japó... era tot massa atractiu. No es podia dir que no", ha assegurat el malagueny.

Notícies relacionades

Més enllà de l’àmbit professional, l’intèrpret ha explicat que la seva relació amb Clara Lago  és bona malgrat la seva sorprenent ruptura. "Hi ha moltíssim afecte. Tot dit".

Per la seva banda, Lago fa uns dies va explicar que es tractava d’una ruptura madura després de la qual se segueixen avenint i, fins i tot continuaran treballant junts en una fundació solidària de teatre que van crear junts. En aquest sentit, tots dos han confirmat que aquest projecte continuarà endavant i que mantindran tot el que els uneix professionalment.

Temes:

Dani Rovira