TENDRA INSTANTÀNIA FAMILIAR

Sergio Ramos i Pilar Rubio mostren un posat amb els seus fills del dia del seu casament

El futbolista comparteix en les xarxes socials una imatge de la sessió de fotos realitzada el dia del seu casament

zentauroepp48648714 sergio ramos190619181212

zentauroepp48648714 sergio ramos190619181212 / CRISTINA QUICLER

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Aquest dimecres, quatre dies després d’haver-se celebrat l’espectacular casament de Pilar Rubio i Sergio RamosPilar RubioSergio Ramos, encara no es coneixen gaires detalls de l’esdeveniment. La prohibició d’utilitzar telèfons mòbils dins de la finca on es va celebrar la festa posterior a la cerimònia ha fet complicat que es conegui tot el que va passar rere els murs de La Alegría SR4.

Però els nuvis a poc a poc estan començant a compartir detalls de l’enllaç, amb fotografies en els seus comptes d’Instagram. Primer van publicar un parell d’instantànies de la sessió de fotos que la parella va realitzar dins de la finca, en què se’ls veu molt encaramel·lats i feliços. Ara, el matrimoni s’ha decantat per pujar un posat amb els seus fills.

Notícies relacionades

Sergio, Marcos i Alejandro Ramos Rubio van ser vistos entrant a l’església, tot i que, més enllà de saber que vestien com el seu pare, no es va poder apreciar gaire cosa més d’ells. Ara, en el nou posat, es pot veure els petits sense les americanes dels vestits, amb l’armilla, la camisa i la corbata que, al ser de color blau marí, era l’única diferència amb la vestimenta del pare. "Pilar Rubio i ells", és el missatge que acompanya la tendra imatge.

En la foto, en Sergio, de 5 anys, i en Marco, de 4, es donen la mà mentre somriuen a la càmera. Destacable el graciós gest d’en Marco, amb la mà dins de la butxaca dels pantalons. El petit de la casa, l’Alejandro, de només 1 anyet, posa als braços de la seva mare i mira embadalit la càmera.

Temes:

Sergio Ramos