DESFILADES A PARÍS

La moda reuneix l'ala més 'canalla' de Mònaco

Pauline Ducruet, filla d'Estefania, presenta una col·lecció unisex que ajunta la princesa i Daniel Ducruet

lmmarco48690551 paris  france   june 18  maguy ducruet kelly marie lancien d190619133828

lmmarco48690551 paris france june 18 maguy ducruet kelly marie lancien d190619133828 / Pierre Suu

3
Es llegeix en minuts
Luis Miguel Marco

La moda ha reunit els Grimaldi i els Ducruet a París. Pauline Ducruet, la filla d’Estefania de Mònaco i el que fos el seu guardaespatlles i marit, Daniel Ducruet, fa el seu segon intent per obrir-se pas a la vida com a dissenyadora. Aquesta vegada amb una col·lecció unisex per a Alter Design, amb motiu de la setmana de la moda masculina primavera estiu 2020.  

La jove, de 25 anys ja havia fet els seus primers passos en el disseny fa dos anys després de passar per l’escola Parsons de Nova York i foguejar-se a Gucci i Saint Laurent. Va ser quan va crear la seva primera línia Altered Designs a la companyia de la seva amiga María Zuco. 

En el debut, la princesa Estefania es va presentar amb un dels dissenys de la seva filla i amb la seva mascota i va deixar anar alguna llàgrima d’emoció al final de la desfilada. Tampoc va voler perdre’s aquell moment, Daniel Ducruet, que va acudir amb la seva actual dona, Kelly Marie Lancien i la seva filla Linoué.

Tots fent pinya

I és que a primera fila es va produir un cridaner retrobament familiar. També van assistir a la desfilada i es van fotografiar junts els germans de Pauline, Louis Ducruet, l’altre fill de la princesa i el seu exmarit Daniel Ducruet i Camille Gottlieb, la filla que Estefania va tenir amb un altre membre del seu equip de seguretat, Jean Raymond Gottlieb. Per acabar de completar l’escena monegasca hi era també Carlota Casiraghi, la filla de Carolina de Mònaco, casada recentment, per cert. Va recolzar la seva cosina lluint uns texans seus, una samarreta blanca i una americana grisa. Tots fent pinya i conjuntats.

“És un dia per al qual he estat treballant molt temps, un viatge ple de sots, molts dubtes i dificultats per a mi, però avui no hi ha espai per a això, avui és el dia en què el meu somni es fa realitat”, escrivia Pauline al seu Instagram al costat d’una imatge en la qual es veuen unes models amb les seves caçadores texanes tipus ‘patchwork’ que recorden, i molt, a les Desigual. La resta de la col·lecció són peces senzilles, rotllo ‘casual’. 

Carlota, imatge de Yves Saint Laurent i Chanel

Notícies relacionades

Pauline, quinzena en l’ordre de successió al tron monegasc, no és l’única Grimaldi interessada per la moda. Els ve de tradició. La seva mare sense anar més lluny va llançar una col·lecció de ‘mallots’ allà pels 80, Pool Position. La princesa Carolina va col·laborar durant anys amb el seu amic Karl Lagerfeld, recentment mort, i Tatiana Santo Domingo, casada amb Andrea Casiraghi, té la seva pròpia firma de moda. I Carlota Casiraghi és imatge d’Yves Saint Laurent i de Chanel. 

A més dels trets de la seva mare, Pauline ha heretat, diuen, la seva rebel·lia. Estefania es va allunyar dels focus i va deixar tot el protagonisme a la seva germana Carolina. No va acabar els seus estudis, es va llançar al món de la música i va iniciar una llarga llista de conquestes. Primer, el fill de Jean-Paul Belmondo; després, el d’Alain Delon, i més tard, un ‘playboy’ amb qui es va mudar a Los Angeles per treballar en un disc del qual només va vendre 30.000 còpies. Anys més tard i de tornada al Principat, es va enamorar del seu guardaespatlles, Daniel Ducruet, amb qui va tenir dos fills: El Luis, nascut el novembre de 1992, i Paulina, que va arribar dos anys després. Es va divorciar d’ell després de l’escàndol sexual protagonitzat per Daniel Ducruet mantenint sexe en un piscina amb la ballarina Fily Houteman el 1996.