FOTOS ICÒNIQUES

David LaChapelle firma el Calendari Lavazza 2020

Les imatges, preses a Hawaii, tracten sobre la sostenibilitat i el respecte a la Terra

lmmarco3397176 u s  director and fashion photographer david la chapelle dur190617133257

lmmarco3397176 u s director and fashion photographer david la chapelle dur190617133257 / FRANCOIS MORI

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El fotògraf nord-americà David LaChapelle, conegut per la intensitat dels seus colors i les seves agosarades proposades estètiques, serà qui firmi el Calendari Lavazza 2020, que es presentarà a la tardor. L’anunci s’ha fet coincidint amb la presentació d’una mostra de l’artista, 'Atti Divini', de la qual la firma cafetera italiana és patrocinadora. L’artista, conegut pels seus retrats pop, centra les imatges de l’almanac en la sostenibilitat i en la defensa de la Terra. Les imatges s’han pres en escenaris naturals de les illes Hawaii, sota la direcció creativa de l’agència Armando Testa.

Notícies relacionades

Entre les obres inèdites de l’exposició ‘Atti Divini’, es va poder veure en primícia una de les imatges del calendari, que pretén ser tant una crida a la conscienciació com un missatge sobre la importància del nostre planeta, amb l’objectiu d’inspirar i remoure consciències. El cel, el mar, un home al centre de la creació i guiat per la seva estrella del nord.

La col·laboració entre Lavazza i LaChapelle es remunta al 2002 amb el calendari ‘Espresso & Fun’; i es va renovar 10 anys més tard amb el fotògraf nord-americà com un dels protagonistes de ‘The Lavazzers’, la 20a edició del calendari, que va reunir 12 mestres de la fotografia.