DISCURS SOBRE JUSTÍCIA PENAL

Kim Kardashian es torna a reunir amb Trump

La presentadora defensa una iniciativa a la Casa Blanca per ajudar la reinserció d'expresidiaris

undefined48627172 topshot   kim kardashian speaks alongside us president donal190614141052

undefined48627172 topshot kim kardashian speaks alongside us president donal190614141052 / SAUL LOEB

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Kim Kardashian s’ha reunit de nou amb Donald Trump. El  motiu de la trobada ha sigut principalment donar a conèixer la seva nova proposta en matèria de reforma penitenciària: una aliança amb Lyft, la companyia de vehicles de transport per a conductor perquè, a través de targetes regal, els expresidiaris puguin anar a la feina, entrevistes d’ocupació i visitar els seus familiars.

Notícies relacionades

“Tots volen que les seves comunitats siguin més segures”, va dir la presentadora, de 38 anys, en la seva intervenció. “I com més oportunitats tinguin els expresidiaris, sumat al recolzament que els donem, tots estaran més segurs”, va afegir l’estrella del reality familiar Keeping Up With The Kardashians, que ha lluït un vestit de jaqueta formal i d’estil clàssic, res a veure amb els seus excèntrics looks.

No obstant, no és la primera vegada que la dona de Kanye West visita la Casa Blanca. L’any passat es va reunir amb Trump  Trumpper demanar la reducció de condemna d’Alice Marie Johnson,  una mare de família condemnada a cadena perpètua per un delicte no violent de drogues i blanqueig de diner que feia més de 20 anys que era a la presó. Després de la seva petició, el president dels EUA va acabar commutant la sentència i Johnson va ser alliberada abans de temps, una cosa que Kardashian va celebrar amb una victòria en la seva lluita contra el que ella considera una injustícia.