DETINGUT I EMMANILLAT

L'actor Cuba Gooding Jr., acusat d'abusar d'una dona

zentauroepp48619931 cuba gooding jr190613223939

zentauroepp48619931 cuba gooding jr190613223939 / EDUARDO MUNOZ

1
Es llegeix en minuts
Agencias

L’actor Cuba Gooding Jr es va entregar aquest dijous a la Policia de Nova York després de ser acusat de toquejar una dona durant una festa a un terrat de Manhattan diumenge passat.

Segons han informat mitjans locals, una dona va acusar l’intèrpret d’haver-la grapejat mentre estava begut, acusacions que van agafar Gooding a Los Angeles (Califòrnia) i que van motivar la seva tornada a la ciutat i la seva entrega a la policia local.

Gooding Jr, fill del músic Cuba Gooding, suposadament va agafar del pit a una jove de 30 anys assistent a la festa després que ella li entregués un got d’aigua per ajudar-lo a rebaixar el seu grau d’embriaguesa després de la nit de celebració. La dona va al·legar que Gooding estava "molt borratxo" i que, després de grapejar-la, van començar una discussió que va haver de ser separada pels agents de seguretat.

Denúncia davant de la policia

La víctima va presentar la denúncia davant de la Policia dilluns a la matinada, poc després de cometre’s el suposat cas d’assetjament, però Gooding ja es trobava de camí a la seva residència de Califòrnia, des d’on va respondre quan es va saber la notícia.

Els problemes se li acumulen a l’actor, de 51 anys d’edat, després de saber-se que una segona dona pel que sembla va presentar una denúncia per tocaments inapropiats, tot i que en aquest cas es van produir fa més d’una dècada. Aquesta segona víctima no va atrevir a notificar-ho a les autoritats fins que es va assabentar de l’incident d’aquest diumenge passat.

Notícies relacionades

Aquest últim cas, amb tot, ja es troba prescrit, ja que als EUA les víctimes poden denunciar fins a un màxim de dos anys després del succés.

Gooding, de 51 anys, va aconseguir un Oscar com a millor actor secundari el 1997 per Jerry Maguire, i ha intervingut en pel·lícules com 'Alguns homes bons’ i 'El majordom’. L’actor està divorciat.