estiu

Les vacances de Rajoy: així es relaxa a Eivissa

L'expresident es relaxa al iot d'uns amics i tasta els còctels del famós Mojito Man

També s'ha fotografiat amb un grup de noies en un comiat de soltera

abertran39525706 gra013  ribadumia  pontevedra   02 08 2017   el presidente d170802114605

abertran39525706 gra013 ribadumia pontevedra 02 08 2017 el presidente d170802114605 / Salvador Sas

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El seriós Mariano Rajoy s’ha destapat aquest 2019 com un sorprenent 'bon vivant' abocat a disfrutar dels plaers més terrenals. Així ho testifiquen les imatges que arriben d’Eivissa i Formentera, on l’expresident del Govern s’oblida aquests dies de les amargors de la política, de la moció de censura i de l’enutjosa caixa b de Luis Bárcenas.

Acompanyat de la seva dona, Elvira Rodríguez, i d’un grup d’amics, Rajoy ha tingut oportunitat de provar el famós còctel servit per Mojito Man, un conspicu personatge de les illes amb qui s’ha acabat avenint molt. I en el súmmum de la gresca, s’ha prestat a participar, d’aquella manera, en el comiat de soltera de les amigues de María Pombo, damisel·la de les xarxes socials la popularitat de la qual creix com l’escuma que van deixant enrere els iots.

Notícies relacionades

L’expresident del PP va fer parada i fonda al xiringuito Beso Beach de Formentera per dinar, i allà es va veure immers en un comiat de soltera del qual va sortir degudament fotografiat i gravat. Les imatges van ser preses per un comensal que les va convertir ràpidament en virals. S’hi pot veure l’exlíder del partit de la gavina vestit de manera informal amb un polo blau cel i una gorra blau fosc. La dona del comiat de soltera, abillada amb un vestit vermell, li demana una fotografia mentre la resta de la colla prorromp en crits de "president, president".

Desafiament complert

En el vídeo, que va ser pujat als Instagram Stories, es pot llegir "el primer repte era fer-se una foto amb Mariano Rajoy", al costat d’unes emoticones d’una cara plorant de riure. El 'tuitaire' Fran Balado ha compartit el vídeo a Twitter amb el següent missatge: "L’expresident Mariano Rajoy, en bermudes i amb gorra, es fa un ‘selfie’ amb una noia de comiat de soltera en un xiringuito de Formentera. 'President, president', criden els comensals".