ANIVERSARI EN CRISI

Johnny Depp fa 56 anys amb música

L'actor intenta oblidar el seu divorci i els problemes econòmics escrivint cançons

zentauroepp34115363 johnny depp  left  performs with his band  hollywood vampire190609160618

zentauroepp34115363 johnny depp left performs with his band hollywood vampire190609160618 / Claus Bonnerup

1
Es llegeix en minuts

El 9 de juny de 1963 va néixer a Owensboro (Kentucky, EUA), John Christopher Depp II, conegut artísticament com a Johnny Deep. Per tant, el popular actor fa aquest diumenge 56 anys, tot i que no està per a gaires festes. L’artista viu una etapa dura en què s’ha centrat en la seva faceta musical. Enrere van quedar els seus temps de glòria amb la saga cinematogràfica de 'Pirates del Carib', i actualment és més notícia pels seus problemes econòmics i el seu divorci amb Amber Head. La seva exdona el va acusar d’abusos i ell va respondre dient que era ella qui l’havia maltractat.

Per això, per no pensar en aquests problemes, l’intèrpret de l’icònic personatge del pirata Jack Sparrow ha recuperat la seva faceta musical juntament amb el seu grup Hollywood Vampires. Així, escrivint les lletres de les cançons d’aquest grup, aboca tota la seva ràbia.

Notícies relacionades

 El mateix nom del grup és una declaració d’intencions. Hollywood Vampires va ser un club de borratxos famosos de l’època dels excessos del rock and roll. Amb aquest grup, en què hi ha també llegendes musicals com Alice Cooper i Joe Perry, ret homenatge a aquesta manera d’entendre la música.

Com un vampir, Johnny Deep pot presumir de la seva capacitat de supervivència. Trenta-cinc després del seu primer èxit cinematogràfic ('Malson a Elm Street'), és un dels actors més reconeguts del món i en el seu palmarès té un Globus d’Or, un Cèsar i tres nominacions alsOscar.

Temes:

Johnny Depp