20 ANYS DESPRÉS

Victoria Beckham, a les Spice Girls: «Bona sort, noies»

El grup inicia la seva gira d'actuacions avui a Dublín

lmmarco48306393 file photo  spice girl members melanie brown  l r   geri hal190524160139

lmmarco48306393 file photo spice girl members melanie brown l r geri hal190524160139 / Toby Melville

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Avui és el dia. Les Spice Girls pujaran aquesta nit a Dublín un altre cop a un escenari per cantar els seus grans èxits. Serà l’inici de la  Spice World Tour 2019 i Victoria Beckham, que no s’ha volgut afegir a la tornada, els ha enviat una salutació al costat d’una foto antiga de les cinc en plena acció. “Bona sort a les noies avui quan comencin el tour!” La tornada, amb les entrades venudes tot just sortir a la venda, té lloc 20 anys després, si exceptuem la seva aparició a la cerimònia inaugural dels Jocs Olímpics de Londres. 

Notícies relacionades

El retorn tan anunciat ha estat ple de contratemps. Primer va ser l’absència de la ‘pija’, Victoria Beckham, que prefereix seguir la seva vida com a dissenyadora de moda. Sense Victoria Beckham en el grup, Emma Bunton, Geri Halliwell, Mel C i Mel B van començar tots els preparatius.

Després es va produir el misteriós accident de Mel B el desembre, en què es va trencar dues costelles i es va fracturar una mà. La imatge de la coneguda com la Scary Spice a l’hospital acompanyada de la resta de la banda i el seu missatge tranquil·litzador va fer tornar la confiança als seus seguidors. Al març, Mel B va assegurar en una entrevista que havia mantingut relacions sexuals amb la seva companya Geri Halliwell als anys 90, una cosa que no va agradar gens la seva companya de banda. Per si no n’hi hagués prou, Mel B va patir un contratemps en un ull i és possible que aparegui a l’escenari amb un pedaç.