TRES ANYS DESPRÉS DE LA SEVA MORT

El fill de Juan Gabriel demandarà qui afirmi que el seu pare continua viu

Iván Aguilera és l'únic hereu universal dels béns de l'artista mexicà

lmmarco260037 mexican star singer juan gabriel performs during the vina de190523133852

lmmarco260037 mexican star singer juan gabriel performs during the vina de190523133852 / SIMON CRUZ

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Tres anys després de la seva mort, Juan Gabriel segueix fent parlar i no precisament per les seves cançons. El fill del cantant, Iván Aguilera, ha assegurat a través del seu advocat, que vol posar fi a les afirmacions de totes aquelles persones que ha assegurant que l’intèrpret és viu. La família Aguilera vol donar per concloses les especulacions entorn del parador de Juan Gabriel i ha anunciat que emprendran accions legals per mal moral. "Juan Gabriel segueix viu, qui va morir va ser Alberto Aguilera, que era el seu nom real. No s’ho prenguin com una falta de cortesia, però insistir sobre el tema ja em sembla absurd", va puntualitzar l’advocat de la família. 

Notícies relacionades

Quant al testament de Juan Gabriel, que ha fet córrer rius de tinta –es va dir fins i tot que Isabel Pantoja hauria heretat un pis a Madrid–, els seus representants legals han confirmat que l’únic hereu universal de tots els seus béns és el seu fill Iván Aguilera Salas –tal com deia en el testament– quedant sense efecte les impugnacions de Joao Rosales i de Luis Alberto, que mesos després de la mort de l’artista van confirmar, amb una prova d’ADN, que eren fills biològics de l’artista. 

Sobre el germà de Juan Gabriel, Pablo Aguilera, es va informar que després d’un judici legal haurà de tornar a Iván Aguilera diverses propietats ubicades a Parácuaro, a Michoacán, Mèxic: “Queda obligat i es condemna al senyor Aguilera a l’entrega immediata d’aquestes propietats, a més del pagament al corrent de cada un dels impostos involucrats durant els 10 anys de l’ocupació, a més ha de fer les esmenes i millores necessàries per entregar-les en perfectes condicions". A més, l’advocat de la família va anunciar que la casa de Juan Gabriel a Ciudad Juárez s’habilitarà com a museu.