NO HI VA HAVER RES SERIÓS

Natalie Portman contradiu Moby

El compositor presumeix d'haver estat amb ella en les seves memòries

lmmarco42298942 gente natalie portman golden globe awards 2018190522191439

lmmarco42298942 gente natalie portman golden globe awards 2018190522191439

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El compositor nord-americà de música electrònica Moby, de 53 anys, està promocionant la segona part de les seves memòries, titulades 'Porcelain, Then It Fell Apart', en què explica, entre altres floretes, que es va embolicar amb Christina Ricci, amb Lizzy Grant abans que es convertís en Lana Del Rei i amb una molt joveneta Natalie Portman.

Notícies relacionades

Però sembla que no tot és com ell ho explica. Natalie Portman, de 37 anys, ha revelat en una entrevista a la revista 'Harper’s Bazaar' que es tracta d’una invenció: "Em sorprèn que consideri sortir amb mi el poc temps que el vaig conèixer, perquè el que jo recordo és un home molt més gran que jo que feia esgarrifar just quan vaig acabar l’institut. Diu que jo tenia 20 anys i no els tenia. Era una adolescent. Acabava de fer-ne 18. Que hagi utilitzat aquesta història per vendre el seu llibre em resulta pertorbador. Hi ha molta invenció”, assegura la protagonista de 'Cigne negre', que sí que reconeix que era fan seva, que va anar a un dels seus concerts quan es va graduar i van sortir unes quantes vegades, però res seriós. "Ell estava de gira i jo treballava, estava en el rodatge d’una pel·lícula, així que només vam sortir unes quantes vegades abans que m’adonés que era un home gran que estava interessat en mi d’una manera que no semblava apropiada".

Moby, per la seva banda, recorda que en aquella primera trobada al 'backstage' del concert va ser ella que va flirtejar amb ell i també recorda un episodi el 1999, quan Portman estudiava a Harvard, van passejar pels voltants i es vanfer petons sota roures centenaris abans que el portés a la seva habitació on es van estirar al seu petit llit. "Quan es va quedar adormida, li vaig apartar amb cura els braços i vaig agafar un taxi de tornada al meu hotel".