'El Sevilla' deixa anar la bola que serà pare de quintigèmins

El cantant comparteix un vídeo en què mostra la seva sorpresa pel fals embaràs múltiple

undefined2165647 mollet del valles 20040823 mojinos escozios actuan por prime190515205431

undefined2165647 mollet del valles 20040823 mojinos escozios actuan por prime190515205431 / JOSEP GARCIA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Tornaré a ser pare, però no en venen ni dos ni tres. Quintigèmins. Déu m’agafi confessat”, va manifestar Miguel Ángel Rodríguez Jiménez, ‘El Sevilla’, que va deixar anar aquesta bola com a estratègia promocional del seu nou disc.

► Els falsos quintigèmins d’El Sevilla eren per promocionar el seu nou disc

Els falsos quintigèmins d’El Sevilla

En un vídeo compartit a les xarxes socials, el líder de Los Mojinos Escozios, que té tres fills, feia broma dient: “Ara ja tinc edat per ser avi, però no, me’n venen cinc”.

El cantant i humorista, de 48 anys, aprofitava el vídeo per demanar disculpes als seus pares i amics. “S’assabentaran per aquí, per les xarxes socials, però és que ja s’ha filtrat i abans que ho llegeixin i em continuïn trucant i preguntant si és veritat...”, apuntava.

Pare de quintigèmins als 48 anys

Notícies relacionades

A continuació confirmava la falsa notícia: “Sí, és veritat. Torno a ser pare als 48 anys” i ha afegit: “El que sí que és cert és que ens va sorprendre una mica quan ens van dir que anava a ser un part múltiple. Pensàvem que serien més de dos, perquè si fossin dos et parlarien de bessons. Pensem en tres nens o tres nenes, però no són ni tres ni quatre”.

“M’emociono. Tindré quintigèmins. En venen cinc de cop. A veure si recordo com és això de ser pare. Ja fa vuit anys que va néixer la meva Lolita, l’última, i ara en venen cinc”, destacava el músic.

Temes:

Bulos