PEL·LÍCULA DE PEGA

James Bond es torça el turmell

La lesió de l'actor Daniel Craig obliga a paralitzar uns dies el rodatge de la nova entrega

lmmarco44933155 daniel craig omega seamaster190514124943

lmmarco44933155 daniel craig omega seamaster190514124943

1
Es llegeix en minuts
El Peri'ódico

La nova pel·lícula de la saga de James Bond, que de moment té el títol provisional de 'Bond 25', sembla estar de pega. Després que el director Danny Boyle ('Trainspoting') decidís abandonar la direcció la tardor passada per "diferències creatives", el seu protagonista, Daniel Craig, s’ha lesionat en plena gravació i el rodatge s’ha hagut de posposar.

Segons diversos mitjans britànics com 'Daily Mail' i 'The Sun', l’actor britànic, de 51 anys, es va torçar un turmell durant una de les escenes el cap de setmana passat i, de moment, el rodatge ha sigut cancel·lat. “Estava corrent quan va relliscar i va caure. Es queixava que li feia molt de mal el turmell", assegura una font a 'The Sun'. 

Notícies relacionades

No és la primera vegada que Craig es lesiona rodant les escenes d’acció de la franquícia (en la qual es recorre també a especialistes). Fa tres anys, durant la gravació de 'Spectre', va haver de ser operat del genoll després de patir diverses lesions. Craig es va fer mal al genoll quan filmava una escena d’acció als Alps austríacs, lesió que es va agreujar quan un mes després gravava un tiroteig als estudis Pinewood, als afores de Londres. 

El rodatge de la cinta va començar el mes passat a Jamaica amb Craig, Naomie Harris, Lea Seydoux, Lashana Lynch i la hispanocubana Ana de Armas. Ara el rodatge ha tornat a Europa i s’han unit a l’elenc els actors Rami Malek, Ralph Fiennes i Ben Whishaw. La data de l’estrena torna a estar en l’aire interromputs els plans de rodatge. El que sí que és segur és que aquesta serà l’última vegada que es posi el vestit de Bond: ja va anunciar que es jubila del personatge.

Temes:

James Bond