NOVA SÈRIE 'OMNIVERSE'

Jaden Smith encarnarà un jove Kanye West

El marit de Kim Kardashian prepara una antologia protagonitzada pel fill de Will Smith que mostrarà versions alternatives de si mateix

undefined38269296 new york  ny   may 01  jaden smith attends the  rei kawakubo190511154809

undefined38269296 new york ny may 01 jaden smith attends the rei kawakubo190511154809 / Neilson Barnard

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Jaden Smith, fill gran de Will Smith i Jada Pinkett, donarà vida al raper Kanye West durant els seus anys de joventut en una sèrie titulada Omniverse. El marit de Kim Kardashian s’encarregarà de la producció en un treball que compartirà amb el guionista de ‘Silicon Valley’, Lee Sung Jin.

El mateix Jaden, de 20 anys, ha anunciat el seu nou treball al seu compte d’Instagram, on ha mostrat la seva bona relació amb Kanye West, a qui coneix des de fa anys per ser un dels millors amics de les seves cunyades Kendall i Kylie Jenner. 

Està previst que el projecte, que es començarà a rodar en uns mesos, sigui una antologia de diversos episodis de mitja hora i explori el concepte de l’ego a través de les diferents versions personals de West.

Notícies relacionades

Per la seva banda, l’actor i raper, de 20 anys, compta amb una dilatada experiència en el món de la interpretació. Amb només 14 anys va aparèixer amb el seu pare al film La recerca de la felicitat i anys després va protagonitzar Karate Kid i After Earth, també en companyia del seu progenitor.

 

Temes:

Will Smith