ENTREVISTA A 'VOGUE'

Madonna surt en defensa de Michael Jackson

"No tinc mentalitat de linxadora, així que per a mi la gent és innocent fins que no es demostri el contrari", assegura

lmmarco48019197 singer madonna attends the 30th annual glaad awards ceremony190508162446

lmmarco48019197 singer madonna attends the 30th annual glaad awards ceremony190508162446 / EDUARDO MUNOZ

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

En una entrevista amb l’edició britànica de la revista 'Vogue', Madonna ha sortit en defensa de Michael Jackson de les seves acusacions d’abusos sexuals. L’artista, de 60 anys, diu que no ha vist el documental 'Leaving Neverland', on Wade Robson i James Safechuck, dues presumptes víctimes dels abusos sexuals de Michael Jackson quan eren menors d’edat, relaten les seves trobades sexuals amb el rei del pop durant anys. 

Notícies relacionades

"Les persones són innocents fins que es demostri la seva culpabilitat", recorda Madonna. "No tinc una mentalitat de linxadora, així que per a mi la gent és innocent fins que es demostri el contrari. Així que quan m’ho pregunten, reacciono: '¿Pots provar-ho?". Madonna afegeix: "¿Què vol la gent d’aquest cas? ¿Diners? ¿És una qüestió d’extorsió? Considerin-ho".

Jackson,  mort el 2009 als 50 anys per una sobredosi de medicaments, va ser acusat en diferents ocasions d’haver abusat sexualment de menors. El 2005 va ser absolt en un judici en el qual se l’acusava d’abusar de Gavin Arvizo, un noi de 13 anys, mentre que el 1994 va arribar a un acord econòmic fora dels tribunals amb la família de Jordan Chandler, un noi, de 13 anys que l’assenyalava pel mateix delicte. Jackson sempre va negar les acusacions. Després de la mort de l’artista es van presentar dues noves denúncies per part de Wade Robson i James Safechuck, però van ser desestimades. El documental 'Leaving Neverland' ha revifat el cas.

Temes:

Madonna