Anar al contingut

Letícia i la reina Sofia posen sense tensions a la missa de Pasqua

La família reial acudeix somrient al mateix lloc on fa un any es va viure un moment crispat entre les reines

GRAF4895 PALMA DE MALLORCA ISLAS BALEARES 21 04 2019 - La reina Letizia la princesa de Asturias la infanta Sofia y la reina Sofia asistieron hoy a la misa del Domingo de Resurreccion en la catedral de Palma de Mallorca EFE EFE CATI CLADERA POOL / CATI CLADERA (EFE)

GRAF4895 PALMA DE MALLORCA ISLAS BALEARES 21 04 2019 - La reina Letizia la princesa de Asturias la infanta Sofia y la reina Sofia asistieron hoy a la misa del Domingo de Resurreccion en la catedral de Palma de Mallorca EFE EFE CATI CLADERA POOL
Letícia i la reina Sofia posen sense tensions a la missa de Pasqua
Letícia i la reina Sofia posen sense tensions a la missa de Pasqua
Letícia i la reina Sofia posen sense tensions a la missa de Pasqua
Letícia i la reina Sofia posen sense tensions a la missa de Pasqua

/

Els reis Felip i Letizia, juntament amb les seves filles, Leonor i Sofia, i la reina Sofia, han assistit aquest diumenge a la catedral de Palma de Mallorca a la tradicional missa de diumenge de Pasqua

Els membres de la família reial, a qui en aquesta ocasió no s’ha unit el rei Joan Carles, han arribat a la porta del temple mallorquí poc abans del migdia en un vehicle conduït per Felip VI. Al costat del Rei anava asseguda Letizia i als seients posteriors viatjaven la princesa d’Astúries, la infanta Sofia i la reina Sofia.

Enmig d’una fina pluja en què la reina Letícia s’ha protegit amb un paraigua que portava ella mateixa, s’han fet fora del vehicle entre aplaudiments dels centenars de persones que esperaven la seva arribada i que han llançat crits de “visca Espanya” i “visca el Rei”.

Harmonia després de la tensió de fa un any

Després de ser rebuts per la delegada del Govern a les Balears, Rosario Sánchez, els membres de la família reial han posat somrients per als nombrosos informadors gràfics que esperaven a les portes de la catedral on fa un any van recollir un moment de tensió entre la reina Letícia i Sofia per una foto amb les filles dels Reyes.

El Rei s’ha situat en el centre, a la seva dreta s’han col·locat la reina Letizia i la princesa d’Astúries, i a la seva esquerra, la infanta Sofia i la reina Sofia.

Foto de família a l’entrada de la catedral de Palma. / EFE

Després de saludar el bisbe de Mallorca, Sebastià Tartavull, i el dean de la catedral, Teodor Suau, han accedit a l’interior del temple, i al seu recorregut fins al seu lloc reservat també han anat saludant nombrosos fidels.

Ja en el primer banc de la catedral i abans de l’inici de la missa, Felip VI, Letizia i la reina Sofia han intercanviat comentaris informals que han seguit atentes i somrients la princesa d’Astúries i la seva germana.