ASPIRANT A POLICIA

Sophie Turner: "M'he pres un temps allunyada de la feina per centrar-me en la meva salut mental"

L'actriu de 'Joc de trons' se sincera i parla en un programa de televisió sobre la depressió que té i els seus plans de futur

zentauroepp47740378 belfast  northern ireland   april 12  sophie turner arrives 190417190459

zentauroepp47740378 belfast northern ireland april 12 sophie turner arrives 190417190459 / Jeff Kravitz

2
Es llegeix en minuts
Mireya Roca
Mireya Roca

Periodista

ver +

Sophie Turner, Sansa Stark a Joc de Trons, s’ha assegut en el programa Phil in the Blanks per parlar dels seus plans de futur, ara que la sèrie ha arribat a la seva fi, i també sobre la seva lluita contra la depressió.

La intèrpret, de 23 anys, que té previst casar-se aquest estiu amb Joe Jonas, un dels integrants del grup Jonas Brothers, va explicar al plató que els seus plans de futur passen per prendre’s un temps de descans, que és el que ha estat fent des que va finalitzar el rodatge de la sèrie d’HBO. "Segueixo en el meu parèntesi, m’he pres un temps allunyada de la feina per centrar-me en la meva salut mental perquè pensava que era important”. A més de la promoció de l’última temporada de Joc de Trons,  es prepara per a l’estrena d’un altre projecte. "El pròxim mes de juny es llança l’últim film delsX-Men en la qual vaig participar, així que m’estic preparant per a la gira de promoció", va puntualitzar.

Té una depressió des de fa cinc anys 

"Vull fer moltes coses, però no només en el món de la interpretació. Una de les coses que més desitjo és anar a l’acadèmia de policia i convertir-me en policia. Estic fascinada pel crim i per què la gent fa aquestes coses, pels interrogatoris i per com pots manipular una persona perquè confessi. Això m’interessa", va destacar. 

Minuts després es va esfonsar quan va admetre que pateix problemes mentals des que era una adolescent: viure a la casa familiar mentre estava treballant i el fet que els seus dos germans i amics haguessin marxat a la universitat la va acabar d’enfonsar. "Fa més de cinc anys que tinc una depressió. El repte més gran per a mi és aixecar-me del llit”. En aquest sentit, va reconèixer que es troba millor gràcies a la teràpia que duu a terme, la medicació i al seu nòvio, un dels seus recolzaments més grans. 

"Sempre vaig creure que estava grassa i era una mala actriu"

Notícies relacionades

També va confessar que en alguna ocasió va pensar fins i tot a fer-se mal a si mateixa. La pressió mediàtica, els comentaris en xarxes socials sobre el seu físic i el seu talent com a actriu durant les primeres temporades de Joc de trons la van afectar. "Em vaig creure que estava grassa i era una mala actriu. Em vaig tornar molt introvertida [...] No trobava la motivació per sortir i fins i tot evitava veure els meus amics". En aquells moments es va recolzar en la seva amiga i companya de repartiment Maisie Wiliams, perquè totes dues estaven passant per la mateixa situació. "Era l’única a la qual podia explicar-li tot. Ens quedàvem a casa juntes. Crec que ser tan amigues va ser una mica destructiu perquè estàvem passant pel mateix. Arribàvem de rodar, anàvem a comprar alguna cosa de menjar i tornàvem a l’habitació. No ens vam relacionar massa durant aquells anys”, va postil·lar.

Al llarg de l’entrevista, la britànica no va poder contenir les llàgrimes quan el presentador li va comentar que és molt valenta per explicar el que li passa i que ajudarà a moltes persones. "La gent no hauria d’avergonyir-se. Molta gent està afectada per problemes com depressió o ansietat. Molta més de la que es pensa [...] Tot el que s’ha de fer és parlar amb algú i podràs aconseguir l’ajuda que necessites” conclou.

Temes:

Joc de trons