TORNADA ALS ORÍGENS

Banderas reivindica en la Setmana Santa de Màlaga la tornada als seus orígens

L'actor ha participat de la processó del barri on va créixer acompanyat de la seva parella, l'holandesa Nicole Kimpel, la seva cunyada i el seu germà Francisco Javier

80bfb1b6-ba49-4084-8a1d-c9c341b30c28-hd-web / periodico

1
Es llegeix en minuts
Efe

L’actor Antonio Banderas, que fidel a la tradició ha assistit un any més a la seva cita a la Setmana Santa de Màlaga amb María Santísima de Lágrimas y Favores, de les Cofradías Fusionadas, ha reivindicat com a "essencial" tornar als seus orígens.

Banderas ha arribat aquest Diumenge de Ramos a l’església de San Juan una hora abans de l’hora programada per al començament de la processó i ha dit que per a ell és necessari tornar a les seves arrels, ja que està "fent voltes pel món contínuament".

Ha assegurat als periodistes que, tot i que passin els anys, els sentiments són els mateixos: “És el meu barri, el barri on em vaig criar". I l’església on es van casar els seus pares i on ell es va batejar.

Un barri on, ha recordat, va jugar amb els seus amics als anys 60, quan era petit, i "ara la majoria dels homes de tron són els fills d’aquella gent amb la qual em vaig criar".

Fotos amb tothom

Proper i afable, ha permès fer-se fotos amb totes les persones que l’hi demanaven i ha aprofitat per valorar el nou recorregut de la Setmana Santa a Màlaga, amb el qual s’ha mostrat molt il·lusionat.

Notícies relacionades

L’actor s’ha vestit a les dependències de la confraria i ha assegurat que li agrada disfrutar de la Setmana Santa en "carrers petits".

Banderas ha estat acompanyat de la seva parella, l’holandesa Nicole Kimpel, del seu germà Francisco Javier i de nombrosos companys del seu nou projecte, el Teatre del Soho Caixabank