CONFESSIONS A 'VOGUE'

Kim Kardashian estudia per ser advocada

Espera aconseguir el títol el 2019 mitjançant oposició

undefined47706862 file   this oct  9  2018 file photo shows kim kardashian wes190410214843

undefined47706862 file this oct 9 2018 file photo shows kim kardashian wes190410214843 / Evan Agostini

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Kim Kardashian, estrella del 'reality show' 'Keeping up with the Kardashians', ha explicat que està estudiant per ser advocada als Estats Units. La 'influencer' fa pràctiques a un bufet d’advocats i aspira a tenir la titulació el 2022.

La legislació californiana permet que algú pugui ser advocat no només amb una llicenciatura universitària sinó també després de quatre anys de pràctiques a un bufet d’advocats i després d’aprovar un examen posterior, una espècie d’oposició.

Kardashian, que va abandonar la universitat al poc de començar-la, assegura que ja ha fet un any de pràctiques a un bufet de San Francisco, que té facilitat per a aquest tipus d’estudis i que està molt emocionada amb la idea d’aconseguir la titulació.

Notícies relacionades

Explica que la seva vocació pel dret es va despertar quan es va entrevistar amb el president dels EUA, Donald Trump, per demanar-li l’indult per a Alice Marie Jonhson, una dona que va ser condemnada a cadena perpètua per traficar amb drogues i que portava més de 20 anys a la presó. 

Kardashian, casada amb el raper Kanye West, que ha mostrat el seu interès per aspirar a la Casa Blanca, ha col·laborat amb el comentarista de la CNN Van Jones i l’advocada Jessica Jackson a #cut50, una oenagé d’advocats que pretén reformar la justícia nord-americana, durant mesos, visitant presons, fent peticions a governadors i en reunions amb el govern.