COMENÇA EL COMPTE ENRERE

El casament a la vista de Belén Esteban, a 'Rumore'

La col·laboradora de Tele 5 va repartir les invitacions de casament dels seus companys en directe

lmmarco47549154 gente  portada de la revista  rumore190329184517

lmmarco47549154 gente portada de la revista rumore190329184517

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Falten menys de tres mesos per a un dels casaments que espremerà al màxim Tele 5, el de Belén Esteban i Miguel Marcos, després d’una relació de cinc anys. La col·laboradora de 'Sálvame' i l’ex més famosa del terra patri ja va repartir les invitacions de casament als convidats més mediàtics, els del seu programa, i ho va fer en rigorós directe. L’Esteban va recórrer els passadissos de Tele 5 com si es tractés del seu camí a l’altar amb marxa nupcial i dos padrins que portaven el cofre que contenien les seves invitacions. 

Notícies relacionades

A més dels rostres coneguts que assistiran a l’enllaç –Carlota Corredera, Mila Ximénez, Kiko Hernández, Terelu Campos, Lydia Lozano, María Patiño, Gema López, Antonio Rossi, Chelo García Cortés, Rafa Mora, Belén Rodríguez, Teresa Campos, Edmundo Arrocet, Carmen Borrego... –, els seus amics de tota la vida i la seva família l’acompanyaran un dia tan especial. Belén ha donat alguns detalls del seu enllaç, però guarda unes quantes exclusives, com ara la del vestit nupcial.

En la revista 'Rumore', que arriba als quioscos aquest dilluns, han fet la seva aposta i juguen a les nines vestint la núvia i les convidades televisives. A més, expliquen que les invitacions estan dissenyades per l’arquitecte Joaquín Torres i venen en una capseta negra, que inclou una placa amb les seves inicials i una targeta negra que diu: "Els somnis, els projectes i les il·lusions formen part del camí que volem recórrer junts. Per aquests motius i molts més, ens casem", a més d’un text triat pel nuvi: "La vida no es mesura per les vegades que respires, sinó pels moments que et deixen sense alè". El banquet se celebrarà a La Vega del Henares, una finca a Alcalá de Henares, amb un menú que s’acosta als 160 euros per persona.