DIVA CAPRITXOSA

Madonna i Lisboa: s'ha acabat l'amor

La cantant s'enfada perquè no li van deixar ficar un cavall en un palau de Sintra per gravar un vídeo

lmmarco45593627 gente  el  hijo  de  madonna  ficha  por  el benfica  foto  190326133533

lmmarco45593627 gente el hijo de madonna ficha por el benfica foto 190326133533

2
Es llegeix en minuts
Luis Miguel Marco

Madonna ja no està a gust a Lisboa. De fet, vol marxar perquè considera que els portuguesos han sigut ingrats amb ella. El detonador és que no li han deixat ficar un cavall dins d’un palau per a la gravació d’un videoclip. És només qüestió de mesos que la cantant de Michigan, de 60 anys, torni als Estats Units amb la seva família. Potser quan acabi el curs escolar.

La indignació de Madonna, que durant aquests dos últims anys ha estat vivint a dos hotels de luxe de la capital, va esclatar fa una setmana quan les autoritats de Sintra no li van donar permís per posar un cavall en un palauet del segle XIX anomenat Quinta Nova de Assunção, on pretenia gravar el videoclip de la seva nova cançó, 'Indian summer'. Segons el pla de rodatge, l’artista posaria en algun pla juntament amb l’animal ajagut a terra. Però les autoritats van considerar que hi havia risc per a la seguretat, perquè el terra és de fusta. Segons ha explicat la premsa local, amb tot l’equip instal·lat i la policia vigilant, se li va denegar el permís. Ella va esclatar.

Notícies relacionades

"He donat tant a aquest país i quan demano un simple favor, que a més és per ensenyar Portugal al món, la resposta que obtinc és negativa. La culpa és teva. Tu em vas convèncer per venir a viure aquí", li va dir Madonna al seu atribolat agent, que va intentar infructuosament que li donessin permís per posar el cavall a dins, segons la premsa lusitana. Així que Madonna deixarà Lisboa i el país en els pròxims mesos i marxarà a Nova York. La seva última adreça ha sigut el palau hotel Ramallete, on s’ha allotjat durant un any. Una de les activitats que més li agradava precisament a Madonna era muntar a cavall per les platges interminables pròximes a Lisboa. I recentment va protagonitzar una sessió de moda per a 'Vogue' en llocs emblemàtics de la ciutat i els seus voltants.

La premsa ha recordat que l’Ajuntament de Lisboa li va posar les coses fàcils. Li va concedir per un preu irrisori un solar pròxim on aparcar la seva flota de cotxes quan l’aparcament al centre històric de Lisboa és molt limitat. El club Benfica va acollir el seu fill David Banda, que ara té 13 anys, perquè practiqués futbol en les categories inferiors. El Liceu Francès va fer un lloc a la prole de la reina del pop i el Govern li va concedir, en un temps exprés, la residència portuguesa. 

Temes:

Madonna