UN MES DE REPÒS

Jorge Javier Vázquez i Paco, units de nou

La publicació es pregunta si hi haurà reconciliació amb Paco, la seva exparella, que ha estat al seu costat a l'hospital

lmmarco47457088 gente portada de la  revista  rumore190322182659

lmmarco47457088 gente portada de la revista rumore190322182659

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El presentador Jorge Javier Vázquez protagonitza aquesta setmana la portada de la revista ‘Rumore’, que es pregunta si hi haurà o no reconciliació amb la seva exparella, Paco, que va estar al seu costat a l’hospital després de la seva intervenció, després d’un any en què no s’havien vist. La revista explica que l’adversitat els ha unit. Tant és així, que Vázquez no va dubtar a gravar un vídeo abans d’entrar a la sala d’operacions incloent el seu ex al seu testament per si li passava alguna cosa. Era conscient que no li havia deixat res en les seves últimes voluntats i volia esmenar-ho. 

Notícies relacionades

Però de moment no s’ha de preocupar. Amb un aspecte formidable, de vint-i-un botons, animat i fent gala del seu sentit de l’humor, el presentador català atenia la premsa divendres passat al matí a les portes de l’hospital La Zarzuela, on va estar sis dies ingressat a causa d’un ictus. Fent broma, no va dubtar a dir: “Ara diran que he aprofitat per arreglar-me una mica, per fer-me una lipo... però mira, no”

Soc molt afortunat

Vázquez va admetre que ha sigut un tràngol dur: “M’ha passat una cosa molt curiosa. Estava enviant un missatge i estava dient que em donaven l’alta i volia posar que se m’havia passat la setmana volant. I he mirat i el que havia escrit és que se m’ha passat la vida volant. Poder dir això em fa sentir molt afortunat. Que bé i que bonic ha sigut tot. Soc molt afortunat. Ara vull continuar disfrutant”.  L’estrella de Mediaset, de 48 anys, és conscient que ha de cuidar-se: “M’han demanat que estigui de repòs absolut a casa meva, tranquil, que passegi. He d’esperar un mes per fer unes proves i veure si puc incorporar-me a la feina o no”. També va ironitzar per llançar una crítica a l’última proposta política de Vox a favor de les armes per a particulars: “Ara he de fer una parada urgent per comprar-me quatre escopetes per protegir casa meva, ara que saben que he d’estar-hi”. La revista, a més, explica detalladament què és un ictus cerebral.