ASPECTE D'IMPACTE

El rei Joan Carles apareix amb un gran morat en un ull

El monarca emèrit ha presidit la gala de presentació dels cartells de la fira taurina de Sant Isidre

mdedios47460796 graf8392  madrid  22 03 2019   el rey em rito  juan carlos i190322211356

mdedios47460796 graf8392 madrid 22 03 2019 el rey em rito juan carlos i190322211356 / Fernando Alvarado

1
Es llegeix en minuts

El rei Joan Carles ha presidit aquesta tarda a la plaça de Las Ventas la gala de presentació dels cartells de la pròxima Fira de Sant Isidre, en la qual se l’ha vist amb un fort morat a l’ull esquerre. Recolzat en el bastó, Joan Carles ha arribat a la plaça de toros madrilenya acompanyat de la infanta Elena i els seus dos fills, Felip Joan Froilà  i Victòria Federica

Joan Carles saluda el torero Juan José Padilla, en l’acte d’aquest divendres a Madrid. / AEFE

El president del Senat, Pío García-Escudero, i el de la Comunitat de Madrid, Ángel Garrido, l’han rebut a l’entrada de la porta gran de la plaça i, a continuació, la comitiva per complet ha entrat al vestíbul per posar davant dels mitjans gràfics. Joan Carles, de 81 anys, té un hematoma sota la parpella de l’ull esquerre i al costat porta un apòsit. La Casa Reial no ha concretat el motiu que li ha causat la ferida.

Santiago Abascal, a l’acte

Notícies relacionades

L’última ocasió en què es va veure l’anterior cap de l’Estat va ser el passat dia 12 en una fotografia que va distribuir el palau de la Zarzuela d’una audiència amb la directiva de l’Associació Espanyola de la Premsa Esportiva (AEPD), en la qual se’l va veure sense el morat.

A la gala, també hi ha els empresaris que gestionen la plaça de Las Ventas, Simón Casas i Rafael García, i nombrosos toreros, ramaders i apoderats. Entre els convidats, hi ha hagut alguns dirigents polítics, com el líder de Vox, Santiago Abascal, i la candidata del PP a la presidència de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso. Al començament de la gala, que se celebra a Las Ventas, hi ha hagut una forta ovació per a Joan Carles i la infanta Elena per la seva gran afició per la tauromàquia.