Arantxa Sánchez Vicario i Josep Santacana ja estan divorciats

En el rerefons de la separació està la disputa econòmica entre l'exparella

arancha / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Arantxa Sánchez Vicario i Josep Santacana ja estan oficialment divorciats. El jutjat de primera instància i instrucció número 2 d’Esplugues de Llobregat (Barcelona), on l’empresari va presentar la demanda de divorci ha declarat aquest dijous la dissolució del matrimoni. L’extennista, que pretenia que el divorci es resolgués a Miami (EUA) on inicialment es va començar a tramitar i on resideixen tots dos i els seus dos fills, té un termini de 20 dies per presentar un recurs d’apel·lació.

La intenció d’Arantxa i dels seus advocats és que Josep Santacana no es desentengui dels problemes econòmics que tenia la parella. En aquest sentit, la sentència no inclou els capítols matrimonials que sol·licitava Santacana, així que tot el que es refereix al patrimoni d’Arantxa es discutirà als Estats Units. 

Notícies relacionades

En el rerefons de la separació i de la disputa econòmica entre Sánchez Vicario i Santacana està la querella impulsada pel Banc de Luxemburg i que investiga un jutjat de Barcelona. L’entitat es va querellar contra la tennista i contra l’empresari per un deute pendent de pagar de 7,5 milions d’euros i va arribar a demanar el seu ingrés a presó, que va ser rebutjat.

Santacana va impulsar inicialment el procés de divorci a Miami i va demanar la custòdia dels fills amb l’argument que Sánchez Vicario pateix problemes psicològics i no pot fer-se’n càrrec. Però posteriorment va iniciar accions legals a Barcelona. “Com es podrà demostrar judicialment, no m’he quedat res d’Arantxa”, insistia fa uns dies Santancana. La tennista, en canvi, acusa la seva exparella d’haver controlat el seu patrimoni: “Lluito un partit a cinc sets davant d’un rival molt dur, però si alguna cosa tinc és resistència. Mai podré perdonar tot el que està fent per fer-me mal. La persona que he descobert no és de la que em vaig enamorar”, va explicar en una exclusiva la setmana passada a la revista ‘¡Hola!’.