PER QUARTA VEGADA

Justin Bieber torna a posposar les festes del seu casament

El cantant retarda la celebració amb la model Hailey Baldwin per la depressió que pateix

justin / periodico

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

Són mals temps per a Justin Bieber. El cantant canadenc, de 25 anys, ha tornat a posposar la celebració del seu casament amb la model Hailey Baldwin, de 22 anys, a causa de la depressió per la qual ell passa actualment. Es tracta de la quarta ocasió en què Bieber retarda aquesta cerimònia, des que va formalitzar en secret el seu matrimoni amb Baldwin, el passat mes de setembre a Nova York. Encara no s’ha comunicat una nova data per a la celebració. 

Segons informa la revista nord-americana especialitzada en celebritats 'People', una font pròxima al cantant assegura que la parella "esperarà que Justin es trobi millor i estigui entusiasmat de planejar el seu casament de nou". Per no generar incertesa quant a si arribarà a dur-se a terme o no, la mateixa font confirma que "sí que tindrà lloc en algun moment", però afegeix que ara la parella té com a prioritat tractar la depressió de Bieber.

Notícies relacionades

Per la seva banda, una altra font diu que Baldwin és el principal recolzament de l’estrella en tot aquest procés. "Ella n’està pendent d’una manera que no esperaries per part d’una noucasada. L’entén perfectament i està totalment disposada a ajudar-lo", afirma, i afegeix:"Ell és conscient de l’afortunat que és de tenir-la al seu costat"

Tensions

Malgrat que la imatge que es vol transmetre és la de bona relació entre els dos cònjuges, el cert és que diumenge passat, 17 de març, la parella va ser gravada discutint a Laguna Beach. Alguns mitjans atribueixen el motiu d’aquest desacord a les visites que va fer Bieber a la seva exparella, la cantant nord-americana Selena Gómez, que va estar internada en un hospital psiquiàtric a finals de l’any passat. Sembla ser que el cantant l’hi va amagar a la seva dona. 

Temes:

Justin Bieber