ANUL·LA LA SEVA FUNCIÓ

Jorge Javier Vázquez, hospitalitzat a Tudela

El presentador de 'Sálvame', 'Sábado Deluxe' i 'GH Dúo' no ha pogut oferir a la ciutat navarresa l'espectacle 'Grandes éxitos', previst per a la tarda de diumenge

tnfx4nhzjn7rf8qeggvhe2

tnfx4nhzjn7rf8qeggvhe2

1
Es llegeix en minuts
EL PERIóDICO

Jorge Javier Vázquez ha anul·lat aquest diumenge, dia 17, la funció del seu espectacle Grandes éxitos que havia d’oferir aquesta tarda (19.30 hores) a Tudela, perquè ha hagut de ser hospitalitzat, segons ha informat en un comunicat el Departament de Cultura de l’Ajuntament de la ciutat navarresa. El  presentador de SálvameSábado Deluxe i GH Dúo ha ingressat diumenge al matí a l’Hospital de Tudela, però es desconeix quin problema en la seva salut l’ha portat a aquest centre sanitari.

 Més o menys a l’hora que es donava a conèixer l’ingrés del comunicador, Vázquez havia penjat en el seu compte de Twitter un tuit en què deia: «Crec que viure sense treballar és un art. Hi ha gent que pot fer-ho i no ho duu a terme perquè li fa por enfrontar-se a una vida sense responsabilitats».

 Estranyesa a Twitter

Notícies relacionades

 Aquest comentari acompanyava l’article que havia publicat al seu blog Vidas propias, a la web de Lecturas, titulat Ojalá todos tuviéramos la posibilidad de vivir sin dar un palo al agua, que il·lustrava amb una foto de la difunta Carmina Ordóñez.

Aquesta coincidència horària causava l’estranyesa d’alguns tuitaires ben informats, que li deien unes hores després: “¿Tu no estàs ingressat? ¿A l’Hospital de Tudela?”.“¿Tu no estàs ingressat? ¿A l’Hospital de Tudela? D’altres li retreien que posés d’exemple Ordóñez.