A Spotify

Madonna es declara fan de Rosalía

La reina del pop ha publicat una 'playlist' amb les seves artistes favorites amb motiu del Dia Internacional de la Dona

combomadonnarosalia

combomadonnarosalia

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Madonna ha volgut aportar el seu granet de sorra a la lluita per la igualtat i ha difós una llista a Spotify amb les seves artistes femenines preferides amb motiu del Dia Internacional de la Dona treballadora, tot i que arriba una mica tard. La mateixa reina del pop no s’ha tallat i s’ha posat ella mateixa encapçalant la ‘playlist’ amb el mític 'Like a prayer', que recentment ha complert 30 anys.

Rosalía és una de les artistes del moment que té fascinada a Madonna, per això l’ha inclòs dues vegades en la seva llistaLa catalana ocupa la quarta posició amb el seu 'De aquí no sales’ i és l’encarregada de posar el colofó amb 'Di mi nombre’, que tanca la ‘playlist’.

La jove Rosalía ha agraït aquest afalac de Madonna a través del seu compte de Twitter, amb un missatge molt clar "Oh Déu meu, gràcies Madonna", moltes emoticones i el link a la llista en concret.

Notícies relacionades

Per a sorpresa de molts, en la llista no hi ha incloses artistes de la talla de Miley Cyrus, Katy Perry o Beyoncé.

La reina del pop ha apostat per grans cantants 'clàssiques’ com Aretha Franklin, Blondie, Cesaria Evora, Lana del Rey Patti Smith (que també apareix dues vegades).